Imala odnos sa dečkom (31) koji nikad ni sa kim nije spavao: Krenulo je po zlu, a evo šta su rekli lekaru

Ispovijesti

Imala odnos sa dečkom (31) koji nikad ni sa kim nije spavao: Krenulo je po zlu, a evo šta su rekli lekaru

Dženifer i Greg počeli su da se zabavljaju nakon što su se upoznali na jednoj kućnoj žurki, a posle mesec dana veze odlučili su da svoju intimnost unaprede s*ksualni odnosom.

Međutim, Greg je tada imao 31. godinu i bio je nevin, a tokom svog prvog s*ksa, zaneo se i povredio svoju devoojku razbivši joj glavu o zid. Pojavljujući se u epizodi TLC emisije “Se* sent me to the air”, Greg je rekao kako je u prvi mah pomislio da ju je ubio.

– Bio sam podebeo u to vreme i neprivlačan suprotnom polu. Svestan sam bio kako izgledam i još sam bio nevin – istakao je Greg.

Kada mu je Dženifer nagovestila da bi trebalo da spavaju, imao je tremu i počeli su sa preigrom. Kada je trebalo da počnu, dogodila je ozbiljna nezgoda.

– U tom trenutku sam bio obuzet svim i svačim, pa sam joj nesvesno gurnuo glavu u zid i čak sam ga razbio.

Dženifer je u tom trenutku ostala nepomična, a Greg je strahovao čak i da ju je ubio. Kada se osvestila, naveli su oni, samo je prokomentarisala: “Jesam li ja zaista glavom probila zid”.

Trenutak koji je učvrstio njihovu vezu, navodi Greg, bio je momenat kada ga je Dženifer upitala zašto je prestao. Kada su otišli u bolnicu, nisu smeli da kažu lekarima šta se zaista dogodilo, već su slagali da se okliznula i udarila u zid.

Snimanjem glave utvrđeno je da, srećom, nije zadobila oštećenje mozga i da ništa nije bilo ozbiljno. (objektiv.rs)