Otputovali Za Praznike, A Dete Im Bilo Zaključano MESEC DANA: Otkriveno Kako Je Mališan Preživeo

Region

Otputovali Za Praznike, A Dete Im Bilo Zaključano MESEC DANA: Otkriveno Kako Je Mališan Preživeo

Melisa Grin (34) i Bobi Džo Grin (40) uhapšeni su i optuženi za zanemarivanje dece nakon što je zabrinuta komšinica pozvala policiju da je njihov sin ostavljen sam za praznike. Nesavesni roditelji uhapšeni su u sredu 29. decembra, a uzbuna je podignuta 12. decembra kad je policija dobila poziv komšinice i ispričala da u kući danima nema nikog osim dečaka.

Policija je došla u kuću na Koral Lejnu u Arizoni, gde su našli 11-godišnjaka koji im je rekao da su njegovi roditelji otputovali još za Dan zahvalnosti 24. novembra, a da je njemu ostala zaliha smrznute hrane. Dečak im je takođe rekao da nije bio u školi više od dve nedelje, prenosi Arizona Central.

– Policija je reagovala i uspostavila kontakt sa 11-godišnjakom koji je bio sam kod kuće, a dalja istraga je pokazala da je majka napustila rezidenciju da bi otišla iz zemlje pre Dana zahvalnosti, a otac je krenuo ubrzo za njom. Dete je ostalo samo sve vreme dok nije uspostavljen kontakt sa zamenicima šerifa. Dete je navelo da mu je dostupna zamrznuta hrana i da nije išlo u školu tokom najmanje prethodne dve nedelje – navodi se u saopštenju šerifove kancelarije.

Policajci tada nisu uspeli da uđu u trag dečakovim roditeljima i dete je predato Službi za zaštitu dece. Gospodin i gospođa Grin uhapšeni su u sredu kada su se vratili kući sa nepoznate lokacije. Oboje su optuženi po tačkama za zlostavljanje i zanemarivanje deteta mlađeg od 15 godina, doprinos zavisnosti ili delikvenciji deteta i zanemarivanje ili zlostavljanje maloletnika. (objektiv.rs)