Postavio KAMERU U Dadiljinoj Sobi: Svakodnevno Je Gledao Šta Radi, A Kada Ga Je Otkrila Izgubio Je Razum

Ispovijesti

Postavio KAMERU U Dadiljinoj Sobi: Svakodnevno Je Gledao Šta Radi, A Kada Ga Je Otkrila Izgubio Je Razum

Majkl Esposito iz Njujorka potajno je snimio stotine g*lišavih video snimaka dadilje svoje dece Keli Andrade (25), a kada je uočila sakrivenu kameru u svojoj sobi, besni poslodavac pokušao je da joj razvali vrata, navodi se u tužbi.

Dadilja je bila toliko uplašena da bi Esposito mogao da ima pištolj ili nož, da je u momentu panike iskočila kroz prozor i pobegla. Odmah ga je prijavila policiji, koja je brzo reagovala, a esposito se suočava sa optužbom za nezakonito snimanje.

Keli Andrade, poreklom iz Kolumbije, navodi da je potrošila stotine sati na obuci za dadilju, pre nego što joj je agencija dodelila posao u kući Majkla esposita i njegove supruge.

Ona se brinula o četvoro dece, a imala je i svoju sobu gde je za to vreme bila smeštena. Tvrdi da je nekoliko puta zatekla Esposita u njenoj sobi kako navodno popravlja detektor dima, što joj je odmah bilo sumnjivo.

Jednog dana odlučila je da proveri i zaprepastila se kada je videla da je domaćin instalirao kameru kako bi je verovatno špijunirao šta radi u svojoj sobi.

– Kada sam videla kameru, on je odmah dotrčao kući i izgledao je prilično nervozno. Najpre sam se pravila da spavam kako bi se smirio i otišao, ali on je bio sve više uznemiren i lupao je na vrata moje sobe. Morala sam da pobegnem kroz prozor i trčala sam sve dok nisam osetila da sam na bezbednom, a onda sam sve prijavila policiji – navela je mlada dadilja, prenosi Njujork Post.

Ona navodi da je sada prepuštena na milost i nemilost u SAD-u, da nema posla, novca, a ni hrane, dok agencija koja ju je poslala u SAD, ne obazire se na njene molbe.

Esposito je u međuvremenu pušten na slobodu nakon što je priznao zločin, a njegov advokat je u trenucima hapšenja tvrdio da je nejgov klijent postavio kamere iz bezbednosnih razloga i da se one nisu nalazile u sobi ili u kupatilu. (objektiv.rs)