“NESREĆNICE, SABERI SE I POTRAŽI POMOĆ” Karleuša nije mogla da prećuti Ani Nikolić, POSLEDNJIM OBRAĆANJEM je matirala (FOTO)

Showbizz

“NESREĆNICE, SABERI SE I POTRAŽI POMOĆ” Karleuša nije mogla da prećuti Ani Nikolić, POSLEDNJIM OBRAĆANJEM je matirala (FOTO)

Javni rat Jelene Karleuše i Ane Nikolić ne jenjava. Pošto je Nikolićka odgovorila Karleušine provokacije i uvreda i poručila joj da treba da poseti psihijatra, JK je dolučila da joj se poslednji put obrati.

“Reagovaću poslenji put na tužna pisanja ove nesrećnice zato što mi se uopšte ne prepucava sa nekim koga mi je prvenstveno žao. Ana, ponoviću poslednji put, saberi se i potraži pomoć. Majka si. Vređaš jedinu osobu koja je pokušavala da ti pomogne. Sada više ne”, napisala je Jelena Karleuša.

– Gospođa “vaginini monolozi” neka za početak poseti nekog dobrog psihijatra. Videli smo sve šta i čime ona raspolaže. Ovo je težak psihijatrijski slučaj – napisala je na svom Instagram storiju Ana, pa zaključila:

– P.S: Izvini što imamo iste advokate. Eto toliko o tvojoj upućenosti… Ajde, SJAŠI VIŠE! – zaključila je iznervirana Nikolićeva.

Do sukoba između njih dve došlo je nakon što je Ana istakla da će tužiti Karleušu i da će je “goniti do Strazbura”.

– JK prvo treba da se izvini svojim ćerkana. A onda neka se izvini samoj sebi. Sa mnom će se sresti na sudu, jer optužbe koje je iznela moraće i da dokaže. Videćemo uskoro ko koristi psihoaktivne supstance. Goniću je do Strazbura, jer je to laž i moja trauma životna zbog koje mi se raspala porodica. Sram je bilo!.Nisam ja psihijatar. Ali snosiće konsenkvence za izjave koje daje bez osnova i dokaza – napisala je u porukama koje je podelila na Instagramu. kurir.rs