BILE U VEZI KAD SU SAZNALE JEZIVU ISITINU O SVOJIM MAJKAMA: Kada čujete i vi, NAJEŽIĆETE SE! (VIDEO)

Ispovijesti

BILE U VEZI KAD SU SAZNALE JEZIVU ISITINU O SVOJIM MAJKAMA: Kada čujete i vi, NAJEŽIĆETE SE! (VIDEO)

Lezb*jski par Karli i Mercedes iz Ontarije bile su u vezi više od dve godine a onda se sve u jednom danu okrenulo.. Naime posle priče sa njihovim majkama, saznale su da su njihove majke bile sa istim muškarcem. Devojke su bile u pravom šoku jer su shvatile da postoji mogućnost da su one polusestre!

Par je počeo da paniči jer, uz to što su jako liče jedna na drugu, milion TikTok pratilaca im je često pisao da izgledaju kao ‘bliznakinje’. Želeći da saznaju da li su genetski povezane, odlučile su se na DNK test kako bi saznale da li su polusestre, a za rezultate su čekale pet nedelja. Devojke su objavile video u kom gledaju rezultate testa, komentarišući da se plaše da ga pogledaju!

– Bile smo jako zabrinute i pomisao da bismo mogle biti u srodstvu bila je strašna. Čekajući rezultate jako smo se trudile da što manje o tome razmišljamo – rekle su.

Pokazalo se da ipak nisu u srodstvu.

– Nikad nismo ni pomislile da postoji mogućnost da smo u srodstvu pa se činilo dovoljno lako nastaviti normalnu svakodnevicu, ali to je nešto što je uvek u pozadini – objasnile su.

Ovu vest na TikToku videlo je više od 14 miliona ljudi, svi su željno iščekivali da vide rezultate i ishod ove napete situacije!

– Konačno smo prvi put mogle da odahnemo, nakon više od mesec dana koji su se činili kao večnost – dodaju. (espreso.co.rs)

@carleyandmercedes

dna results #fyp

♬ original sound – Carley&Mercedes