ĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA KUPA SE U LUKSUZU: Samo dva njena sata koštaju kao STAN U BEOGRADU NA VODI

Showbizz

ĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA KUPA SE U LUKSUZU: Samo dva njena sata koštaju kao STAN U BEOGRADU NA VODI

Kristina Mitrović uživa u luksuznom životu pored verenika Ilije. Na društvenim mrežama često možemo videti skupocene stvari koje Kristina poseduje. Ćerka vlasnika Pink imperije, Kristina Mitrović uživa u luksuznom i raskošnom životu. Nedavno je napunila 22 godine, a skupi modni komadi su vrlo karakteristični za nju. Poznato je i da je srećno zaljubljena, te često na društvenim mrežama možemo videti kako je njen verenik Ilija obasipa pažnjom i skupim poklonima.

Inače, Ilija je uspešni biznismen, takođe naslednik porodične kompanije koja se bavi proizvodnjom uranijuma. On vrlo uspešno vodi privatan biznis u Londonu i Emiratima. Budući da i on živi život na visokoj nozi, čini se da se ovaj par idealno uklopio. Ilija u svom vlasništvu poseduje avion, skupocene automobile, kao i duge luksuzne nekretnine.

Zaljubljeni par često putuje, te na Instagram dodaju slike sa luksuznih putovanja. Na slikama se mogu videti skupi modni komadi najpoznatijih dizajnerskih brendova. Ispod jedne od fotografija na kojoj se vide skupi satovi ističe se zanimljiv komentar: “Te dve čuke koštaju ko Beograd na vodi”

Kristina je takođe dodala zanimljivu fotku na kojoj se vidi sat Audemars Piguet koji košta 44.300 evra. (stil.kurir.rs)