GDE ĆEŠ MOTIKOM NA BAGER! Aca Lukas o SUKOBU Bake Praseta i Željka Mitrovića: Pokušavam da izbegnem takve situacije!

Showbizz

GDE ĆEŠ MOTIKOM NA BAGER! Aca Lukas o SUKOBU Bake Praseta i Željka Mitrovića: Pokušavam da izbegnem takve situacije!

Pevač Aca Lukas dao je svoj sud o sukobu jutjubera Bake Praseta i vlasnka televizije Pink Željka Mitrovića, koji danima ne prestaje.

Folker je naveo da ne bi voleo da se i sam našao u ovoj priči, jer tvrdi da bi to bila opšta histerija.

– Ne bih da komentarišem, zamislite da se i ja uključim u to, nastao bi haos. Gde ćeš motikom na bager. Malo je bezveze uopšte pričati o tim stvarima, zna se ko je ko, a ko nije niko, ne znam zašto se uopšte takve teme pokreću kad su u pitanju ljudi koji su uspešni i koji su u životu nešto napravili i da svako može uspešnim ljudima da priča sve i svašta. To sam dosta puta osetio na svojoj koži i nekako pokušavam da izbegnem takve situacije – rekao je Aca Lukas.

Podsetimo, poslednjeg dana avgusta Baka Prase je u svom lajv obraćanju javno prozvao Željka Mitrovića osudivši ga da mu duguje pare. Tom prilikom nije birao reči, pa je o vlasniku Pinka govorio gnusne stvari.

Na ove optužbe odmah je odgovorio Željko Mitrović koji je naveo da će da napravi i dokumentarni film u kojem će izneti sve istine o jutjuberu i objasniti “ko duguje, a ko je čist”. Kurir.rs/I.B/Republika