BAKA PRASE OBJAVIO FOTKU NA KOJOJ SE MITROVIĆ LJUBI SA DEVOJKOM! Željko se odmah oglasio i odbrusio: “Bako, nećeš sprečiti film”!

Showbizz

BAKA PRASE OBJAVIO FOTKU NA KOJOJ SE MITROVIĆ LJUBI SA DEVOJKOM! Željko se odmah oglasio i odbrusio: “Bako, nećeš sprečiti film”!

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović i jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, danima unazad vode medijski rat.

Baka Prase je na svom Instagram profilu objavio fotku na kojoj vidimo kako Željko Mitrović ljubi ženu koja nije njegova supruga Milica Mitrović, a vrlo brzo usledio je odgovor vlasnika Pinka, koji je naveo šta jutjuber pokušava.

Željko je najavio dokumentarni film o Baki Prasetu, u kojem će otkriti sve o njegovom kriminalnom životu, a Bogdan je sad, po svemu sudeći, pokušao da mu pripreti objavivši spornu fotografiju.

– Milice Mitrović, je l’ si se ovo podmladila ili masnokosi krlja maloletnice u Trebinju? Ovu masnu kosu bih svuda prepoznao – napisao je Bogdan, a odmah se oglasio i Mitrović.

– Leva slika je moja, a desnu je objavio Baka Prase! Ovaj pedofil ne razume da ja računam njegovih 6 poteza unapred! Levo na mojoj slici se nalazi moja koleginica, urednica na Red TV koja ima 26 godina, a desno koleginica Tanja Rađenović i koja mi je takođe bliski prijatelj! Bako, ne mozeš sprečiti film u četvrtak i kaži ovim kriminalcima što mi prete da mogu da mi po***e! – napisao je Mitrović. Kurir.rs

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)