Student Izgubio Telefon U Šumi, Pa Se Zabezeknuo Kada Ga Je Pronašao: Fotke Na Njemu Su Bile Šokantne

Ispovijesti

Student Izgubio Telefon U Šumi, Pa Se Zabezeknuo Kada Ga Je Pronašao: Fotke Na Njemu Su Bile Šokantne

Malezijski student informatike Zekridz Rodzi izgubio je mobilni u džungli u blizini kuće, a kada ga je pronašao iznenadio se fotografijama koje su na njemu nalazile. Naime, tvrdi kako je na mobilnom pronašao selfije majmuna.

– Mobilni mi je nestao dok sam spavao. Bio sam uveren da mi ga je neko ukrao, ali nisam primetio nikakve tragove provale – rekao je student za BBC.

Fotografije na mobilnom sastoje se od niza selfija sa majmunima u glavnoj ulozi, a poslednja je datoteka video na kojem se vidi kako majmun pokušava da pojede uređaj.

– Otac mi je primetio majmune ispred kuće, a kada sam nazvao svoj broj, u grmlju sam čuo zvonjavu. Moj ujak se našalio kako bi bilo dobro da pogledam u fotografije jer se “lopov možda fotografisao” – rekao je i dodao kako su se svi nasmejali jer u konačnici nije bio daleko od istine.

Ipak, Zekridza je iznenadilo što su mu majmuni uzeli mobilni iz kuće.

– Ovde majmuni žive u urbanim četvrtima, ali nikada nije zabeleženo da kradu stvari iz kuća. Ne znam, možda mi je brat zaboravio da zatvori prozor u sobi pa su se ušunjali unutra – rekao je. (objektiv.rs)