ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Aleks Nikolić ČETVRTI put ulazi u Zadrugu – odmah progovorila o Dejanu! (VIDEO)

Uncategorized

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Aleks Nikolić ČETVRTI put ulazi u Zadrugu – odmah progovorila o Dejanu! (VIDEO)

Prva grupa se uselila u renoviranu Belu kuću i došlo je vreme da saznamo ko su novih osam takmičara koji će ući u borbu za glavnu nagradu. Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je devetu takmičarku – Aleksandru Nikolić.

-Jedno od najvećih iznenađenja „Zadruge 6“ – takmičarka koja je osvojila srca publike i ušla u top 10 takmičara u „Zadruzi 4“ i „Zadruzi 5“. Očarala je pobednika pete sezone, a iako su mnogi sumnjali u njihovu ljubav, oni su pokazali da su jači nego ikada. Važi za jednu od najlepših učesnica koje su kročile na velelepno imanje u Šimanovcima! Ovog puta ulazi da bi pobedila! Ona je Aleksandra Nikolić – ALEKS MIMA! – najavila je Dušica.

-Ja sam Aleksandra Nikolić, poznajate me iz “Zadruge 5”, “Zadruge 4” i “Zadruge 3”. Pokrećem biznis i želela bih da se ispromovišem. Dejan mi je najveća podrška. Nedostajaće mi. Koliko veruje on meni, toliko i ja njemu. Ne bih dozvolila da povredim nekoga ko me čeka napolju. Moja mama je prihvatila Dejana, sestra takođe, vole ga – ispričala je Aleks u svom profilu.PINK.RS, FOTO: TV PINK PRINTSCREEN