OVAKO TANJA SAVIĆ ŽIVI U SMEDEREVU! Ne odvaja od SINOVA, uhvaćena u šopingu bez šminke, a društvo im pravi NEPOZNATI MUŠKARAC

Showbizz

OVAKO TANJA SAVIĆ ŽIVI U SMEDEREVU! Ne odvaja od SINOVA, uhvaćena u šopingu bez šminke, a društvo im pravi NEPOZNATI MUŠKARAC

Pevačica Tanja Savić nakon što je rešila da ostavi muža Dušana Jovančevića vodi miran život u Smederevu. Njoj su posle nekoliko meseci borbe vraćena deca iz Australije, gde su bili sa ocem, te sada svoje slobodno vreme provodi najviše sa njima.

Tako je Kurirov paparaco uslikao Tanju sa dečacima i javnosti nepoznatim muškarcem u jednom tržnom centru u Smederevu. Savićeva je sa Maksimom i Đordem obavljala kupovinu za početka školske godine, a strpljivo je čekala da njeni mezimci izaberu sve što im je bilo potrebno.

Pevačica je bila u opuštenom izdanju, bez trunke šminke, sva u roze, dok je na glavi imala kačket. Ona je bila vidno raspoložena i nije skidala osmeh sa lica, te je i ćaskala sa prodavcima u radnjama. Inače, poznato je da je Tanja veoma požrtvovana majka i da je veoma posvećena odrastanju svojih sinova.

– Uživam sa svojom decom i to mi je jedino bitno. Dušan me ne zanima – rekla je ona jednom prilikom.

Podsetimo, Dušan Jovančević se nedavno oglasio i tvrdio da sa decom ima prijateljski odnos, te da ih voli toliko da bi bio spreman čak ponovo da ih otme.

– Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su život moj, zbog njih i postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih sve za porodicu učinio. Čak bih i decu oteo od majke – šokirao je izjavom tada Jovančević. Kurir.rs/I.B.