Udario bivšu devojku jer je našla novog dečka, pa je OKRIVIO: Ti si me naterala da te tresnem

Ispovijesti

Udario bivšu devojku jer je našla novog dečka, pa je OKRIVIO: Ti si me naterala da te tresnem

Rajan Dej (34) prisustvovao je sa svojom bivšom devojkom na žurci sa zajedničkim prijateljima, mesecima nakon rastanka, a kad je saznao da ima novog dečka, udario ju je pesnicom po licu.Nakon što je učinio ovo monstruozno delo, okrivio je nju samu, uz reči: “Vidi šta si uradila, naterala si me da te tresnem”, prenosi Manchester evening news. Njegova žrtva otišla je kasnije u bolnicu pošto je posumnjala da joj je slomljen nos.

Dej je priznao da ju je napao i izjasnio se krivim, a pred suom je rečeno da su šest meseci bili u vezi, koja je prekinuta. Sve se dogodilo na kućnoj žurci u centru Mančestera kada je neimenovana devojka bila u društvu sa Rajanom i zajedničkim prijateljima. Njega je pozvao jedan od prijatelja i otkrio mu je da njegova bivša devojka ima novog dečka, nakon čega je Rajan pobesneo i učinio sve ono maločas opisano.

Njegov branilac pred sudob rekao je da je njegov klijent načinio gadnu povredu devojci, ali da je “prvi put da mu se to dešava” i da ranije nikad nije imao problema sa nasiljem u porodici. Sudija nije uslišio njegove zahteve.

– Ovo je vrlo ozbiljna stvar jer uključuje nasilje u porodici. Nikad ne bi trebalo da digneš ruku na ženu. Nemilosrdno si joj naneo povrede – rekao je sudija Alan Konrad, koji je Rajana osudio na četiri meseca zatvora, uslovno 18 meseci.

Naloženo mu je takođe 150 sati neplaćenog društveno-korisnog rada i petogodišnja zabrana prilaska žrtvi. (objektiv.rs)