GRMI I SEVA! Sandra Rešić nikad PROVOKATIVNIJEM IZDANJU, komentari pršte! (FOTO)

Showbizz

GRMI I SEVA! Sandra Rešić nikad PROVOKATIVNIJEM IZDANJU, komentari pršte! (FOTO)

Rijaliti učesnica i pevačica Sandra Rešić privlači veliku pažnju gde god da se pojavi. Sandra je ovog puta rešila da obraduje fanove svojim novim fotografijama na Instagramu na kojima izgleda fantastično. Ćerka pokojnog pevača Nina Rešića napravila je par fotografija na kojima izgleda zanosno.

Rešićka je ispozirala u jednodelnom belom kupaćem sa naočarima za sunce, poznatog brenda i vencom od zvezda na glavi, te je u toj kombinaciji izgledala kao prava cica. Prštali su brojni komentari na račun Sandrinog izgleda, njeni pratioci su bili prosto oduševljeni njenim izdanjem.

“Mačka”, “Rešićka, prelepa si”, “Sviđaš mi se, majke mi”, “Uvek seksi i lepa”, “Zgodnija ne možeš biti”, “Top”, “Goriš, ženo”, “Vratila leto na velika vrata”, “Topim se, ovo gori” su neki od komentara njenih pratilaca sa Instagrama.

Podsetimo, Sandra Rešić je učestvovala u četvrtoj i petoj sezoni Zadruge, gde se istakla kao odličan komentator, poznata po svom britkom jeziku, te zna svakom da stane na crtu verbalno je retko ko mogao da izađe sa njom na kraj. Očekuje se njen ulazak u Zadrugu 6. Kurir.rs/Stefan Božović

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sandra Rešić (@sandra_resic)