RODITELJI NESTALE MARIJANE GRCAJU U SUZAMA Samo da je pronađemo, 4 mesecima ne spavamo! A evo šta su rekli o njenom braku! OČAJNI

Showbizz

RODITELJI NESTALE MARIJANE GRCAJU U SUZAMA Samo da je pronađemo, 4 mesecima ne spavamo! A evo šta su rekli o njenom braku! OČAJNI

Pobednica Velikog brata Marijana Seifert nestala je pre četiri meseca, a istraga je odmah usmerena prema Savi jer su na zagrebačkom Mostu mladosti pronađene njene stvari – torbica i mobilni telefon. Potraga se nedavno intenzivirala zbog niskog vodostaja Save.

Njeni roditelji otkako su saznali da im je ćerka nestala, u njihov se život uvukao strašan nemir.

“Ne mogu vam opisati kako se osećam. Četiri meseca da ja nemam pojma gde mi je dete, kakva je njena sudbina. Ovu agoniju koju mi proživljavamo, ne želim niko da je doživi. To je nešto najgore, najstrašnije što čovek može da doživi doživiti”, rekla za Provereno majka nestale Marijane Gordana Kovačević.

“Niti mira u kući, niti mira u srcu. Ništa mi ne pričinjava zadovoljstvo nikakvo. Spavam dva sata po noći, društvo izbegavam. Moja supruga nije izašla iz kuće dva i po meseca, jednostavno vrata nije napustila”, rekao je Marijanin otac Ivo Kovačević.

Marijanini roditelji imaju samo jednu želju.

“Samo da je pronađem. Ona je moje dete, kakva god da je, ona je moje dite”, rekla je kroz suze Gordana.

Nekoliko sati posle Marijanog nestanka roditeljima je zazvonio telefon.

“Bila je sreda, rano ujutro. Malo pre osam sati je zazvonio mužev telefon. Videli smo da zove Karlo. Kada se on javio, rekao nam je da je Marijana nestala, da je njena torbica nađena na Mostu mladosti i da nje nema. Pitali smo kako i zašto, a on je rekao da ne zna ni on sam, da je došla tu noć oko tri sata, da je ušla u stan, izula se, promenila druge patike i da je otišla”, prisetila se Gordana.

“…da bi posle nakon četiri dana rekao da su sedili za stolom i 15 minuta pričali. Uobičajeno. Ja znam kakav je njihov odnos bio već od Nove godine. Bili su pred razvodom, imali su problema međusobno”, izjavio je Ivo, otac nestale Marijane Seifert.

Nedoumice je mogao razrešiti njen mobilni, ali i nadzorne kamere. Marijanin izlazak iz stana moglo je snimiti više kamera. Jedna se nalazi na ulazu u zgradu, postoje kamere i na obližnjoj banci, te na benzinskoj pumpi koja se nalazi na ulazu u Most mladosti gde je pronađena njena torbica i telefon. Roditeljima su u policiji, kažu, prepričali šta je na snimkama.

“…da je prošla sama, da niko nije izišao za njom iz zgrade niti da ju je iko pratio. Da nisu gledali samo taj moment već da su gledali i pre njenog izlaska, pola sata otkad je ona ušla i posle da su držali još sat vremena da vide da ne bi ko za njom došao, da nije nitko za njom došao. U to gluvo doba noći da nije bilo nikoga na ulici, da je sama išla s torbicom preko ramena”, rekao je otac nestale Marijane.

– Hteli su se i sami uveriti u to. Tražili su te snimke. “…da ne možemo pogledati snimke dok istraga traje”, kazala je majka nestale Marijane. kurir.rs/poverljivo/dnevnok.hr