SA 19 GODINA POSTALA JE MILIONERKA, DANAS SE KUPA U LUKSUZU: Od Siromaštva Stigla Je Do 7 Kuća I Skupih Automobila

Zanimljivosti

SA 19 GODINA POSTALA JE MILIONERKA, DANAS SE KUPA U LUKSUZU: Od Siromaštva Stigla Je Do 7 Kuća I Skupih Automobila

Život dostojan princeze. Ona je dokaz da se može zaraditi kada imaš veliku želju za tim. Kupa se u luksuzu ali itekako ceni zarađen novac. Linzi Donovan nije imala mnogo novca dok je odrastala u Merilendu, gde je živela sa roditeljima Meri i Vinsentom, ali sada ima neverovatnih 4,66 miliona evra. Devojka se sa svojih 18 godina preselila na Floridu. Odlučila je da se posveti društvenim mrežama kako bi ostvarila neku zaradu, strimujući video snimke.

Ubrzo je počela da zarađuje dosta novca, te je rešila da ga uloži u nekretnine. Ali upravo su njene investicije u imovinu dovele do toga da se obogati… Sada poseduje sedam kuća u milionskim iznosima. Lindzi je toliko očajnički želela da se njeni roditelji presele da bi bili sa njom, da im je čak kupila i kuću.

„Iznenadila sam svoje roditelje sa njihovom kućom iz snova. Vrištali su dok su razgledali prelepu kuću u kojoj je bio i bazen. “Kupuješ ovo za nas?” pitali su za imanje koje ima četiri spavaće sobe, šest kupatila i pansion. Dobar je osećaj pružiti im život kakav zaslužuju“, rekla je Linzi

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Linsey Donovan (@linsey99_)

Njeni rositelji istakli su da je ona uvek imala želju da zaradi novac. Od malih nogu, Linzi je „uvek želela mnogo od života. Želela je veliku vilu“, a počela je da se bavi modelingom sa 15 godina i videla je kako broj njenih obožavaoca tokom godina raste. Osim što pametno ulaže svoj novac, Linzi takođe voli da se počasti skupocenim automobima, a jedan vredi čak 391.000 funti.

– Najviše što sam ikada potrošila u jednom danu bilo je 450.000 dolara.

Svoju kuću je kupila kada je imala 20 godina.

– Imam najveću kuću na celom jezeru. Osećam se kao princeza koja svaki dan ulazi u svoj prekrasan dom s visokim plafonima. Ovde su zalasci sunca prekrasni, volim gledati svoje pse u bazenu i svoju veliku ružičastu barbi spavaću sobu – opisala je Linzi svoje malo carstvo.

Ona takođe poseduje i haljinu od 3.000 dolara napravljenu specijalno za Kim Kardašijan. Milionerki najveće zadovoljstvo pruža činjenica da nikada ne mora da brine o cenama i da sebi uvek može sve da priušti.

Linzi kaže da je super osećaj kada možeš kupiti sve što poželiš a da ne razmišljaš o ceni, ali ističe da ceni vrednost novca, te da je za nju finansijska sloboda nešto neprocenjivo. Ova zvezda Instagrama ne stidi se da pokaže koliko novca ima, te sa svojim pratiocima redovno deli detalje iz svog raskalašnog života. (stil.kurir.rs)