“SVI SU OČEKIVALI DA JE VERIM I OŽENIM, SAD NEĆU DA IZNOSIM PRLJAV VEŠ!” Stefan Karić Iskreno I Jovani, Priznao Da Li Je SLOBODAN

Showbizz

“SVI SU OČEKIVALI DA JE VERIM I OŽENIM, SAD NEĆU DA IZNOSIM PRLJAV VEŠ!” Stefan Karić Iskreno I Jovani, Priznao Da Li Je SLOBODAN

Bivši učesnik “Zadruge 6”, Stefan Karić progovorio je o svojim osećanjima nakon raskida sa Jovanom Ljubisavljević u “Premijeri-Vikend specijal”.

Kako si, kako se osećaš?

– Kasnim na utakmicu, išao sam po mamu do aerodroma, ali nekako uspevam sve da stignem. Ne znam gde ću pre, ali se dobro osećam.

Kako izgledaju dani koje privodiš van Bele kuće?

– Došao sam sebi, posle onog pristiska. Sada sam konačno svoj, drago mi je jer sam se sada vratio u normalu.

Kako se osećaš kao slobodan momak?

– Prija mi to najviše. Nažalost je tako. Ne bih da iznosim prljav veš iz Jovanine i moje veze, ovako je najbolje po nas dvoje.

Da li ti je važno ko je raskinuo u vezi?

– Meni to nikada nije bilo važno, važno je da se kaže ono što mislimo i osećamo. Ja nemam kompleks od toga da li sam ja ostavio nekog ili sam ostavljen, za neke druge stvari jesam kompleksaš. Bitno je samo da smo živi i zdravi, život ide dalje… Uživam u slobodi i samoći, koliko god to čudno zvučalo.

Kada smo se poslednji put videli, rekao si da će moje naredno uključenje biti sa tvoje svadbe, šta se u međuvremenu promenilo?

– Mnogi su se stalno pitali kada će svadba, svi su očekivali da je verim i oženim. Možda smo mislili da nas tuđi komentari ne dotiču, ali se ispostavilo da nije baš tako.

Kako je Osman reragovao na vaš raskid?

– Njemu je žao, krivo mu je. Jovana je provela deset meseci kod nas, ali ipak uz mene je, ne meša se u moju odlluku. (Kurir.rs)