ĐOKOVIĆI SAMO ZA MUZIKU DALI 65.000 €! Najveće zvezde na svadbi Noletovog brata, TREŠTALO u Crnoj Gori, a ona je bila IZNENAĐENJE

Showbizz

ĐOKOVIĆI SAMO ZA MUZIKU DALI 65.000 €! Najveće zvezde na svadbi Noletovog brata, TREŠTALO u Crnoj Gori, a ona je bila IZNENAĐENJE

Porodica Đoković drugi dan raskošne proslave venčanja Đorđa Đokovića i Saške Veselinov nastavila je na plaži u Crnoj Gori u okviru rizorta u kome su odseli. Kao što je poznato, intimnom venčanju u Crkvi Svetog Marka u Beogradu prisustvovali su samo najbliži članovi porodice, kumovi i nekoliko bliskih prijatelja, dok su u Crnoj Gori napravili veliko slavlje, a potom i žurku na plaži.

Mladenci su sve vreme bili veseli i nisu skidali osmeh sa lica, međutim, najveseliji među prisutnima bio je definitivno Novak Đoković. Zvanice je zabavljalo više pevača i to: Aleksandra Prijović, Milica Pavlović, Saša Kovačević, Željko Samardžić, Sergej Ćetković, kao i harmonikaš Aleksandar Sofronijević Sofra.

Đokovići su za njihov angažman izdvojili čak 65.000 evra, imajući u vidu honorare tih pevača. Tako je Prijovićka zaradila 12.000 evra, Milica Pavlović, Aleksandar Sofronijević Sofra i Sergej Ćetković po 10.000 evra, Saša Kovačević čak 15.000 evra, dok je najmanji honorar dobio Željko Samardžić – 8.000 evra.

Inače, Kurir je došao u posed ekskluzivnih fotografija sa svadbe Đokovića. Na jednoj od fotografija može se videti kako je teniser pao u trans kada je Sofronijević razvukao harmoniku, te su obojica kleknula na kolena. Novak je sve vreme pevao, a u jednom trenutku raskopčao je, a potom i skinuo košulju. I Novakov otac Srđan Đoković takođe je pokazao koliki je veseljak, pa se uz nekoliko pesama popeo na sto i igrao sa ostalim gostima. Kurir.rs/I.B/A.P.