ISTA MUKA IH SPOJILA: Dejan i Car PRESREĆNI, Dragojević mu JAVNO čestitao, a Filipov odgovor sve ŠOKIRAO, PRIJATELJSTVO NA POMOLU?

Showbizz

ISTA MUKA IH SPOJILA: Dejan i Car PRESREĆNI, Dragojević mu JAVNO čestitao, a Filipov odgovor sve ŠOKIRAO, PRIJATELJSTVO NA POMOLU?

Za bivšeg zadrugara Filipa Cara danas je poseban dan. Naime, danas je njegov rođendan. Brojni bivši zadrugari su mu čestitali javno, a među njima se našao i Dejan, na iznenađenje svih. Dejan Dragojević, pobednik “Zadruge 5”, javno je čestitao rođendan svom nekadašnjem suparniku, koga je zbog toga što je preteo Dalilu Dragojević, često nazivao kolegom i zetom.

Danas je jedan od bitnijih datuma za mene. Pa, nek je radostan, kao i meni – napisao je Dejan. Da je mislio na Cara, govore i stikeri koje je stavio uz čestitku, a to su bili kapetan i broba. Podsetimo, Filip je često sebe poredio sa kapetanom broda, a svoje situacije u rijalitiju opisivao brodolomima.

Filip Car mu se javno zahvalio:

– Jedna naša zajednička prijateljica mi je poslala poruku s Dejanovim storijem, sa njegovom čestitkom. Ja mu se zahvaljujem ovim putem i verujem da nije znao u nekim momentima koliku mu sreću želim. Mogao bi i Dejan meni neki poklon da uruči, znam da je zet cicija. Moramo više da se družimo, možda bi mi poslao neki poklon – rekao je Filip u uključenju na Red TV-u. Kurir.rs/M.K.