34 centimetra: Voditelji zanemeli od šoka kada su videli slike NAJOBDARENIJEG muškarca na svetu (VIDEO)

Zanimljivosti

34 centimetra: Voditelji zanemeli od šoka kada su videli slike NAJOBDARENIJEG muškarca na svetu (VIDEO)

Iako je želeo da postane “ozbiljan” glumac, Džona Falkon se ipak proslavio kao vlasnik najvećeg polnog organa na svetu. A da njegova priča o organu od 34 centimetra nije laž, uverili su se i Fil i Džozi, voditelji popularne britanske emisije “This Morning”, kojima je Džona pokazao slike svog “ponosa” u punoj uzbuđenosti.

Fil se uhvatio za glavu, a Džozi nije mogla da dođe sebi od šoka. Nije ni čudo… Imati najveći polni organ na svetu možda predmet želje i fantazija mnogih muškaraca, ali za ovog naizgled skomnog momka koji kaže da kad se pogleda ne vidi ništa neobično, osim kad uzme metar u ruke, zapravo je ponekad velika muka. U opuštenom stanju njegov “ponos” iznosi impozantnih 21,5 cm, što je veličina koju mnogi priželjkuju ne u stanju “mirovanja”, već erekcije. Ono što je za nekoga predmet želje, za nekoga je živa muka.

Upravo o tome je govorio Džona gostujući u emisiji “This Morning”. Fascinacija javnosti veličinom njegovog polnog organa ne prestaje, a Džona je ispričao kako mu u poslednje vreme ne ide sa ženama, jer iako koristi sve moguće lubrikante, ipak teško nalazi partnerke jer sve se prestrave od veličine njegovog organa. Voditelji Fil i Džozi su pokučali da dočaraju njegovu veličinu pokazujući rekvizite, na šta je Džona skromno dodao da je to “otprilike” probližno realnoj situaciji. Ipak, kako dalje ne bi nagađali i mučili se da pronađu adekvatne predmete koji će ilustrovati njegovu veličinu, Džona je voditeljima pokazao sliku svog penisa u punoj snazi.

Šok je blaga reč kojom bi mogla da se opiše reakcija Fila i Džozi! Pogledajte njihovu reakciju:

 

Inače, Džona je vrlo pažljiv prema svom organu, pa tako izbegava sve moguće situacije koje bi dovele do povrede.

– Uvek sam bio veoma oprezan da ga ne oštetim. Sećam se da se jednom desilo da kako mi je uzbuđenje raslo, tako je on počeo da se krivi u pogrešnom smeru i umalo da nije došlo do preloma. Nikada nemam odnose tako da devojka bude gore, jer je to siguran način da dođe do preloma – rekao je Falkon. objektiv.rs