Krišom živeo na TAVANU devojke: Noću bi joj ulazio u sobu dok spava i radio bi nešto JEZIVO

Ispovijesti

Krišom živeo na TAVANU devojke: Noću bi joj ulazio u sobu dok spava i radio bi nešto JEZIVO

Jezivi progonitelj skrivao se na tavanu kuće jedne žene i iskradao bi se noću da bi je snimao kako spava, a toliko je bio opsednut da je čak napravio i kopiju ključeva njenog doma kako bi neometano mogao da uđe kad ona nije tu.

Navodno je nabavio ključeve žrtve i napravio njihove kopije, koji su mu omogućili da uđe na njeno imanje u Nju Hempširu (SAD) kad god je želeo. Dvadesetogodišnjak se potom sakrio u njen tavan i čekao da ona zaspi, da bi ušao u njenu sobu i snimao je kako spava. Žrtva, identifikovana samo kao N.R., shvatila je da nešto nije u redu kada je njena majka čula čudne zvukove sa tavana.

Prema sudskim dokumentima, Damjan Gerero je najmanje četiri puta ulazio u dom 24-godišnje devojke. Priznao je da je planirao da ugradi uređaj za praćenje na njenom automobilu, dok se njegova kampanja uhođenja intenzivirala, prenosi Njujork post. Policajci su ga uhapsili nakon što su ga zatekli kako se penje sa ženinog tavana na krov.

Istražitelji su otkrili niz uznemirujućih snimaka na njegovom mobilnom telefonu koje je snimio sa ženom dok je spavala gola. Zamenik tužioca okruga Streford Emili Gerod rekla je da je počinilac pušten je uz prilično stroge uslove kaucije. Tokom ispitivanja, Gerero je prvobitno tvrdio da je provalio u kuću da uzme TV i kamin koje joj je prethodno kupio na poklon, ali je potom priznao krivicu.

Gerero je optužen za četiri krivična dela provale. Pušten je iz zatvora prošle nedelje i naterali su ga da nosi narukvicu za praćenje kako bi se uverili da ne krši zabranu prilaska žrtvi koja mu je izrečena. (objektiv.rs)