Pevač otkrio ŠOK detalje: Tvrdi da ga je muvala ŽENA od sultana, a evo kako mu je ONA uzvratila (FOTO)

Uncategorized

Pevač otkrio ŠOK detalje: Tvrdi da ga je muvala ŽENA od sultana, a evo kako mu je ONA uzvratila (FOTO)

Adam Labunski, novi zadrugar iz Makedonije, tvrdi da je nedavno odbio pevačicu Tijanu Milentijević iliti “ženu od sultana”. Pevač tvrdi da ga je ona spopala na jednom splavu, ali da on nije bio zainteresovan za nju.

– Jedva sam se spasao od Tijane. Muvala me je celu noć. Pričala mi je da joj se jako sviđam. Više puta je pokušala da me poljubi, ali ja nisam bio u tom fazonu. Slatka je devojka, ali sam joj rekao da sam zauzet i da nisam za avanture te vrste – rekao je Adam za Kurir na ulasku u “Zadrugu” i dodao:

– Nije joj bilo svejedno, a kasnije mi je i sama rekla da je i ona zauzeta i da ima dečka, ali da nije srećna u vezi s njim i da je pred raskidom. Nisam joj dao povoda da pomisli bilo šta, baš je bila neprijatna situacija. Iznenadila me je da je toliko navalentna, ali su mi i drugi ljudi koji su bili s nama u društvu rekli da je ona takva kada joj se neko dopadne – ispričao je Adam.

Da bismo čuli i njenu stranu priče, pozvali smo Tijanu Em, koja kaže da je ova priča smešna i da on želi popularnost preko nje.

– Iskreno se smejem na ovo. Kako da komentarišem dečka koji mi je tražio da mu pomognem da postane popularan pre “Zadruge”? – poručila nam je “žena od sultana”.

Podsetimo, Adam se pre sedam godina prvi put pojavio na malim ekranima kao učesnik muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde”. Nakon toga se u sezoni 2018/19. takmičio u “Zvezdama Granda”, međutim, nakon nekoliko meseci je diskvalifikovan zbog sukoba s drugim učesnikom, te izgubio šansu da postane nova “Grandova” zvezda. I njegov otac je ostao upamćen jer se u jednoj od emisija posvađao s Đorđem Davidom.

Inače, Labunski se jednom prilikom udružio sa Zoricom Marković pa je pred kamerama šetao s njom držeći se za ruke, vozili su se istim automobilom i nije se odvojio od nje sve dok se kamere koje su ih pratile nisu ugasile. objektiv.rs