KO JE NOVI DEČKO PORED DALILE DRAGOJEVIĆ?! Povezivali su ga sa ovim poznatom ženom, a evo šta mu je FETIŠ

Showbizz

KO JE NOVI DEČKO PORED DALILE DRAGOJEVIĆ?! Povezivali su ga sa ovim poznatom ženom, a evo šta mu je FETIŠ

Dalila Dragojević imala je nekoliko romansi otkako je stavila tačku na brak sa pobednikom “Zadruge 6” Dejanom Dragojevićem jer ga je prevarila sa Filipom Carem. Nakon završetka rijalitija, Dalila je definitivno završila sa Dejanom i Carem, a mnogi muškarci su poželeli da je imaju kraj sebe, o čemu je i sama pričala tokom leta. Mnogi misle da je fatalna, i to zbog toga što su, kako je i sama isticala u nekoliko navrata, hteli nakon samo par dana veze da je ožene.

Dalila nas je u julu iznenadila kada je objavila snimak iz čuvenog mercedesa koji je pripadao izvesnom Gringu. On ju je vodio svuda sa sobom, od Budve do Zadra, a ubrzo se pohvalila i skupocenim satom koji je dobila. I dok nije bila sigurna da li želi da bude sa njim jer on želi da je oženi, a ona još nije spremna za to, Dalila je u jednom intervjuu uživo u programu, zbunjeno priznala da joj se nabacuje i jedan zauzeti bogati muškarac.

Navodno, čim je video Dalilu u separeu u Budvi, Buba je počeo da gleda u njenom pravcu i da joj namiguje. Nekoliko puta je izgledalo kao da joj posvećuje i pesme. On ju je, kako su pisali mediji, tada pitao da se osame, ali ga je ona odbila. Ljubazno se zahvalila na ponudi, ali mu je rekla da nije u tom fazonu i da ima dečka. Ipak, na proslavi njenog rođendana, 4. septembra, prisutni su “uhvatili” ljubavni kadar kada je Dalila razmenjivala nežnosti sa izvesnim Lukom Nikolićem.

Luka je od ranije poznat javnosti po vezama sa poznatim cicama, a jedna od njih je i Mina Vrbaški. Ovoga puta, njegovo srce je osvojila Dalila, a sudeći po objavama na Instagramu, njih dvoje su nerazdvojni. Dalila je baš na rođendan svoje velike bivše ljubavi Filipa Cara objavila footgrafiju na kojoj se pozira sa Nikolićem, a zatim i snimak gde igraju tenis.

Oni su zajedno nešto manje od mesec dana, a hoće li ljubav potrajati? kurir.rs/telegraf.rs