OŽENJENI LJUBAVNIK SE VRATIO U IGRU?! Aleksandra Nikolić obnovila kontakt sa BIVŠIM dok je vezi sa Dejano, svi bruje o OVOME!

Showbizz

OŽENJENI LJUBAVNIK SE VRATIO U IGRU?! Aleksandra Nikolić obnovila kontakt sa BIVŠIM dok je vezi sa Dejano, svi bruje o OVOME!

Aleksandra Nikolić ušla je sa ozbiljnim planom u “Zadrugu”, ali i repovima iz prošlosti kojih želi da se ratosilja. Kako se navodi, Aleks je prošlog meseca obnovila kontakt sa bivšim ljubavnikom, koji je oženjen, a sa sa kojim želi da nastavi odnos.

“Ovo od Aleksandre niko nije očekivao. Saznalo se da je, dok je bila sa Dejanom u vezi, tajno obnovila kontakt sa muškarcem koji ju je takoreći ispratio u prošlu sezonu “Zadruge”. On je oženjen, ali su njih dvoje imali paralelnu vezu. Baš se zaljubila u njega, a priča sa Dejanom joj se sasvim spontano i neočekivano desila. Zapravo, kako čujem, Dragojević joj je super poslužio da priče koje su je pratile oko sumnjivih poslova, Bujanovca, i svrstavanje u red lakih devojaka padne u drugi plan, a njena rijaliti ljubavna priča postane bitna. Tako je zapravo i bilo. Ali, znate kako kažu, vuk dlaku menja ali ćud nikako”, priča izvor i nastavlja:

“Aleksandri je lepo sa Dejanom, stvarno joj u svemu udovoljava, i on je srećan što konačno u vezi može da bude muško, da bude pitan, što u braku baš i nije bio slučaj. Ali, ona ne može ili ne želi da se odvoji od oženjenog muškarca. Mislim da ima plan kad se rijaliti završi da se njemu posveti. Sigurno će imati dobar plasman zbog Dejana i njegovih fanova, uspela je da se opere od prošlosi i misiju je ispunila. Ja se plašim samo kako će Dejan reagovati kad sve ovo sazna. Mislim da će ga neki momenti, kad poveže sve, baš dotući. Vidim da je on živnuo, sa Davidom je počeo da trenira, hoće da se sredi i fizički i psihički”.

Planira da pokrene neku proizvodnju hrane.

“Još razmišlja i raspituje se šta bi to tačno moglo da bude, da ne baci one mukom zarađene pare. Ako ništa drugo, ima skoro deset meseci da se pribere, možda se i ohladi i sam od cele te priče. Ko zna, možda nađe i neku.” Kurir.rs/Svet