VODITELJ ZADRUGE OBJAVIO FOTKU SA MAJKOM I RASPLAKAO SVE: Reči koje joj je posvetio diraju u srce! (FOTO)

Showbizz

VODITELJ ZADRUGE OBJAVIO FOTKU SA MAJKOM I RASPLAKAO SVE: Reči koje joj je posvetio diraju u srce! (FOTO)

Voditelj Milan Milošević je više puta isticao da je veoma vezan za svoju majku, a sada je objavio njihovu zajedničku fotografiju uz veoma emotivan opis.

– Kroz život sam naučio da najbolji prijatelj može biti gori od najgoreg neprijatelja. Da životinje vole više od čoveka. Da suza ne znači bol. Da protiv sudbine se ne ide. Da ne treba biti previše iskren. Da treba imati svoje “ja”. Da se pazi kome se šta oprašta. Da pas i dete znaju da prepoznaju zle osobe – počeo je izlaganje Milan na Instagramu uz ovu fotografiju.

– Da ništa ne traje zauvek. Da se sa nekim ljudima moraš oprostiti jer ti nanose bol. Da paziš kome nudiš svoju ruku i rame za plakanje. Da svaka podmetnuta noga je iskrenija nego lepa reč. Da se nikad ne kaješ za svoje postupke. Da reč “volim te” ne znači ljubav. Da svako zaslužuje drugu šansu ali ne i stotu – napisao je Milošević.

– Da ljude, koji čine da malo vrediš, oteraš u pi*ku materinu. Da nije važno šta ti priča, već ko. I da đubre uvek ostaje đubre. Hvala ti majko za sve – zaključio je Milošević. Kurir.rs/M.M.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Milan Milosevic (@milanmilosevic_official)