“VARAO SAM” Stefan Karić osuo rafalnu paljbu po Jovani misici, otkrio ŠTA MU JE RADILA iza leđa, evo da li je menjao BROJ zbog nje

Showbizz

“VARAO SAM” Stefan Karić osuo rafalnu paljbu po Jovani misici, otkrio ŠTA MU JE RADILA iza leđa, evo da li je menjao BROJ zbog nje

Stefan Karić gostovao je u emisiji Sanje Marinković, pa se dotakao teme – varanje u vezi, a onda je osuo paljbu po Jovani Ljubisavljević.

– Bilo je neiskrenosti u vezi, Jovana (Ljubisavljević) mi nije pričala šta joj smeta, ja vidim devojku koja ide sa mnom cici- mici, a drugu mom se žali da joj nešto ne odgovara. Da mi priča neke stvari koje joj smetaju, možda bih ja to ispravio. Slika o njoj mi je poremećena bila, i postala mu je folirant i onda se ohladim… Ne znam da li pati za mnom, ne šalje mi poruke, nisam morao da menjam telefon zbog nje – otkrio je Stefan.

– Eva, da li su kukavice oni koji varaju ili šta je istina? – upitala je voditeljka.

– Ljudi se nadaju boljem pa ih to tera na prevaru – zaključila je Eva.

– Najgore je kada muškarac zavoli nekoga i onda vara – rekla je voditeljka.

– Ja se osećam ovde nepijatno, jedini sam izgleda varao – kazao je Stefan Karić u emisiji.

– Ko kaže da si jedini? – pitala je Sanja.

– Bio sam u ozbiljnoj vezi, ja sam napravio glupost. Desio se poljubac. Bio sam sebi gadan, ali mi je bio kvalitetniji odnos nakon toga – dodao je on.

– Sad sam sam i uživam u svojoj slobodi, mesec dana ništa nije bilo, baš ništa, ni poljubac – otkrio je Stefan. Kurir.rs/M.M.