ANDREA JE SAZNALA DA JE MUŽ VARA SA KOMŠINICOM, PA SE UŽASNO OSVETILA! Svi Pričaju O Njenom Postupku

Ispovijesti

ANDREA JE SAZNALA DA JE MUŽ VARA SA KOMŠINICOM, PA SE UŽASNO OSVETILA! Svi Pričaju O Njenom Postupku

Lajfkouč Andrea Oven na svom TikTok profilu uglavnom deli savete o ljubavnim vezama, a nedavno je u viralnom videu podelila i vlastito, ne baš lepo, iskustvo s bivšim suprugom. Još je 2006. godine, kaže, saznala da ju je tadašnji suprug sedam meseci varao sa komšinicom, koja je s njim i zatrudnela.

Najgore joj je, kaže Oven, bilo upravo saznanje da je toliko vremena sa ženom koja živi samo nekoliko metara dalje, a u naletu besa odlučila je da se osveti – uzela je makaze i isekla mu donje rublje i pantalone.

– Napravila sam rupu na svakim gaćama i pantalonama koje je posedovao – priča ona.

Pre toga mu je, kaže, napisala poruku koju je ostavila pored uništene odeće.

– Budući da ga ne možeš držati u pantalonama, pomoći ću ti – napisala je u poruci, a sa svojom je pričom i druge žene na TikToku navela da podele slična iskustva.

– Moj je suprug bio sa ženom imena Millie, pa sam sve njegove ormariće napunila s Teta Millie sosom od špageta – podelila je jedna korisnica, a druga je ispričala da je izribala WC sa suprugovom četkicom za zube – i vratila je na mesto.

Oven inače na svom TikTok profilu muškarcima i ženama odgovara na pitanja o toksičnim vezama, važnosti komunikacije, te savetuje kako se nositi s bolnim prekidom ili razvodom.(espreso.co.rs)

@heyandreaowen

Reply to @kevadenee Gaslighting at its finest. #authorsoftiktok #narcrecovery #narcissistsurvivor #divorcedwomen #mentalbreakdown

♬ Night Invasion (Cover DMC Maxx Flash) – DMC Maxx Flash