Dečaka uhvatili roditelji devojke u njenoj SOBI: Dok je bio spuštenih pantalona, učinio je jezivu stvar

Ispovijesti

Dečaka uhvatili roditelji devojke u njenoj SOBI: Dok je bio spuštenih pantalona, učinio je jezivu stvar

Šesnaestogodišnji Mauricio Džonson iz Kalifornije nalazi se pred drakonskom kaznom suda, pošto mu se smeši 150 godina robije. Mauricio je ubio svoju devojku Šeli Otumn, ali i njene roditelje Nikija Metkalfa i Margaret Mun koji su ga zatekli u intimnom odnosu sa njihovom ćerkom.

Mauricio se normalno pozdravio sa roditeljima devojke kada je ušao u kuću, a posle više od dva sata nisu izlazili iz njene sobe. Kada je Šeli majka pozvala na večeru, nije se oglašavala, pa je Niki ušao u sobu, zatekavši Mauricija spuštenih pantalona na devojci.

Očuh ga je napao i udario u glavu, posle čega je Mauricio istrčao na hodnik. U džepu od pantalona imao je pištolj koji je odmah repetirao i ubio Nikija, potom i Margaret Mun koja je vrištala u drugoj sobi.

Kako bi eliminisao i poslednjeg svedoka, hladnokrvno je ubio svoju devojku Šeli Otumn koju je, kako je rekao na sudu “mnogo voleo”. Mauricio je istakao i da je morao da ubije Šeli jer bi svedočila protiv njega, prenosi lawandcrime.com.

Prema pisanju medija iz Kalifornije, Džonson gotovo i da nema nikakve šanse na sudu, pošto je jasno kao dan da je kriv za trostruko ubistvo, tako da će do kraja života biti iza rešetaka.

– Postoje primeri adolescenata koji posle 25 godina u zatvoru steknu šansu za uslovnu slobodu, ali ovo je slučaj koji ne samo da neće biti za to, već će biti dobro ako ne bude momak u samici – piše DA.

Presuda za trostruko ubistvo u Kaliforniji očekuje se 21. januara 2022. godine. (objektiv.rs)