BILA U KOMI A KADA SE PROBUDILA ZATEKLA MUŽA SA SVOJOM MAJKOM: Čim je otvorila oči OTAC joj je saopštio da je AFERA uveliko u toku

Region

BILA U KOMI A KADA SE PROBUDILA ZATEKLA MUŽA SA SVOJOM MAJKOM: Čim je otvorila oči OTAC joj je saopštio da je AFERA uveliko u toku

Poznata infuenserka Kamila Melo posle moždanog udara upala je u komu, iz koje se srećom probudila, ali ono što je dočelao ne bi poželela ni najgorem neprijatelju.

U komi je bila 78 dana, a kad je došla sebi šokirala se saznavši kako se njen suprug, za kojeg se udala pre sedam godina i sa kojim ima sina, zaljubio u njenu rođenu majku i sa njom započeo vezu.

– Moja majka odlazila je u moju kuću kako bi pomagala mom suprugu i sinu dok sam ja bila u bolnici. U ta četiri meseca dok sam se borila za život, suprug me posetio dva puta, a majka nijednom. Otac mi je saopštio vesti kad sam se probudila. Od tada je ne mogu više nazvati majkom – ispičala je ona.

Razlika u godinama između nje i njenog supruga, je deset godina, ali kako navodi nikada im ona nije smetala. Kamila bila u komi, suprug je shvatio da ga ipak više zanimaju starije dame pa je počeo da flertuje sa njenom majkom i brzo se rodila ljubav.

– Skoro sam umrla, a oni su me izdali. Slavili su svoju vezu dok sam ja bila u bolničkom krevetu. – Rekla je Kamila i dodala kako sin sada viđa oca nekoliko puta mesečno, ali da misli kako nije dobro za dete da bude izložen takvoj toksičnoj situaciji. Sa majkom se više ne čuje, a njihov odnos je oduvek, rekla je, bio rivalski.

– Naš odnos uvek je bio poljuljan, ali sada je nepostojeći. Majka je samo 20 godina starija od mene i uvek se takmičila sa mnom u svemu, još od kada sam bila tinejdžerica želela je imati sve što i ja – rekla je i otkrila da sada ima novog partnera te da je fokusirana isključivo na njega i svog sina.

– Sve ružno ostavila sam iza sebe – zaključila je. (kurir.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kamylla Melo (@kamyllaa.melo)