Dada Mešaljić ponovo o Melihi Imširović: Svjedoci su je tu noć vidjeli s mojim mužem!

Showbizz

Dada Mešaljić ponovo o Melihi Imširović: Svjedoci su je tu noć vidjeli s mojim mužem!

Pjevačica i nekadašnja učesnica takmičenja „Zvezde Granda“ Dada Mešaljić ne prestaje da biva u žiži medijske pažnje. Ne toliko zbog pjevačkog angažmana, koliko zbog detalja iz privatnog života. Podsjetimo, pažnju je skrenula na sebe skandalom prilikom razvoda, za čiji je uzrok implicitno optužena njena kolegica Meliha Imširović. Zatim, je javno optužila UKC Tuzla za, kako je rekla horor tretman, prilikom porođaja koji je obavljen u toj ustanovi.

U posljednje vrijeme popularna Dada više je posvećena svom influenserskom angažmanu u odnosu na pjevački. Tako svakodnevno njeni fanovi mogu vidjeti brojne proizvode i brendove koja Dada uredno reklamira. Svoj angažman na društvenim mrežama začinila je pitanjima koja je omogućila fanovima da joj postavljaju, kao i odgovorima na ista.

Naravno, javnost je najviše zanimao njen odnos sa Melihom Imširović, pa su se tako izdvojila pitanja:

-Mišljenje o Melihi? – glasilo je prvo pitanje, na koje je odgovorila:

– Ne znam zašto dobijam pitanja ovog tipa, stvarno. Da sam htjela da izjavljujem išta vezano za nju ili ostale stvari, izjavila bih kad je to bilo aktuelno, a ne sad. Ne doživljavam je i nemam mišljenje o njoj. Ljutite se što ne odgovaram na najzanimljivija pitanja, a ustvari nemate kreativnosti kad ih postavljate. Očekujete da kažem sve najgore za nju… pa nisam ja sisala veslo.

Uskoro je uslijedilo i iduće pitanje:

– Zašto kriviš Melihu što te muž prevario, pa to je veća njegova sramota, a ne njena, ona je slobodna?

– Nikoga ja nisam javno prozvala za prevaru, ako aludirate na komentar gdje se dotična spominje, lijepo sam odgovorila da se ona pita gdje mi je muž, jer je ona s njim bila, što se moglo zaključiti i što pored mene mogu potvrditi i ljudi koji su bili na istom mjestu gdje i oni tu noć – odgovorila je popularna Dada. Izvor: Express