KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ŠOKIRAO TVRDNJAMA O SMRTI KSENIJE PAJČIN: Ker ju je LIZAO MRTVU i pokušavao da je PROBUDI!

Showbizz

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ŠOKIRAO TVRDNJAMA O SMRTI KSENIJE PAJČIN: Ker ju je LIZAO MRTVU i pokušavao da je PROBUDI!

Bivši robijaš Kristijan Golubović u “Zadruzi 6” progovorio o stravičnim detaljima ubistva pevačice Ksenije Pajčin.

Jedanaest godina nakon tragične smrti Ksenije Pajčin javnost i dalje saznaje nove detalje o životu i ubistvu pevačice koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim, pogotovo kada o tome govori bivši robijaš Kristijan Golubović u “Zadruzi 6”, koji je, kako i sam kaže, imao priliku da zaustavi tu tragediju, ali nije, što mu predstavlja i svojevrstan teret koji nosi na duši.

– Imao sam priliku da zaustavim tu tragediju, nikada sebi neću oprostiti što joj nisam verovao da su stvari baš takve kao što je pričala. Požalila mi se na tog smrada Filipa. Ceo život će mi biti u glavi mali kerić Milisav, koji liže mrtvu Kseniju i pokušava da je probudi. Imao sam čast da upoznam Kseniju Pajčin, bila je zvezdetina. Bila je prelepa i plenila je sve okolo svojom energijom. Bila je devojka koja je crtana od boga, kao da je nisu otac i majka pravili, nego bogovi – slomio se Kristijan, pa dodao:

– Kada je bio izbor za mis i kada su izlazile ove devojke, Zvezdan ih je ocenjivao, rekao sam mu tada: “Dodaj Ksendži stotku.” Kamo sreće da imamo takvu devojku, ja sam je zvao Devojka iz Valensije.

Nakon Golubovića, njegovu priču potvrdila je i Zorica Marković, koja je u to vreme imala kafanu u koju je Ksenija redovno dolazila.

– Jako je volela “Hacijendu”, tu je nalazila neki mir, družile smo se. Spominjala mi je mnoge stvari o svom životu. Šest meseci pre nego što se desilo to što jeste dolazila je svako veče. Plakala je, bila je razočarana. Onda se jednog dana samo nije pojavila, svima nam je bilo čudno – zaključila je Markovićka.

U ispovesti koju je podelio s ukućanima zadrugar Zvezdan Slavnić osvrnuo se na vezu s pokojnom Ksenijom Pajčin, ali se dotakao i ubistva zbog kojeg je bio u zatvoru devet godina jer, kako je rekao, vreme je bilo ludo, kao i sve što se tada dešavalo.

– Tako sam živeo, takve su bile godine. Ja bih nekoga ubio ili bih bio ubijen. Nisam znao drugačije da živim, što je bilo nenormalno. Za taj krst što nosim, znam šta se desilo te noći i znam da nije bila moja namera da ubijem bilo koga. Ksenija Pajčin nije bila tu, Katarina Radivojević je bila prisutna. Nismo bili u vezi, ona je bila u tom društvu gde je bio ovaj pokojni mladić. Uhapšen sam posle 14 dana zato što, kad se to desilo, ja sam pobegao. Momak je bio na aparatima, otprilike sam iščekivao šta će da se desi – ispričao je Slavnić. Kurir.rs/M.K.