ODMAH JAVITE NA 192 AKO GA VIDITE: Ovo je auto kojim je Robert pobegao nakon SVIREPOG UBISTVA supruge Ljiljane u Subotici (FOTO)

Region

ODMAH JAVITE NA 192 AKO GA VIDITE: Ovo je auto kojim je Robert pobegao nakon SVIREPOG UBISTVA supruge Ljiljane u Subotici (FOTO)

Policija apeluje na građane koji na ulici primete crveni “pežo 307” registarskih oznaka SU 129-ZM da se što pre jave na broj 192.

Sumnja se da je starijim modelom tog vozila pobegao Robert Velimirović koji je danas oko 14 sati nožem svirepo ubio bivšu suprugu Ljiljanu Velimirović u subotičkom naselju Ker.

– Policija apeluje na građane koji na ulici primete crveni “pežo 307” (stariji model) registarskih oznaka SU 129-ZM da o tome što pre obaveste putem broja 192. Vozilo se traži u vezi sa slučajem današnjeg krivičnog dela – ubistva žene u naselju Ker – piše na portalu subotica.info.

Robert Velimirović osumnjičen je da je danas ubio bivšu suprugu Ljiljanu (54) naočigled njene majke Ljubice Dondolović. Nesrećna žena odmah je podlegla povredama, a osumnjičeni za zločin je pobegao i za njim policija intenzivno traga.

Tragedija se dogodila u domu porodice Dondolović u Ulici Sergeja Jesenjina gde je Ljiljana stanovala sa majkom. Bivši muž, od koga je razvedena već godinama, došao je na vrata oko 14 sati.

– Ljubica je otvorila vrata i pustila bivšeg zeta u kuću. Verovatno je mislila da hoće da se pomiri sa Ljiljanom. Šta se desilo, to samo oni znaju. Ljiljana verovatno nije htela da razgovara o pomirenju i on je nasrnuo na nju. Izbo ju je nožem pred majčinim očima. Ljilja je bila divno biće. Sa svakim bi popričala i lepo se pozdravila. Vratila se kod majke posle razvoda. Ima divnu ćerku, koja je sada u Engleskoj. Jadna majka, šta je dočekala – priča komšinica Slavica.

U Subotici su od 14 sati bili zatvoreni delovi grada kroz koje je ubica mogao da pokuša da pobegne. Kontrolisana su vozila i obilažena mesta na kojima bi ubica eventualno mogao da se krije. (Kurir.rs)