“ŽRTVA SAM NASILJA”! Mina Vrbaški preklinje policiju za pomoć, evo ko joj PRETI, UCENJUJE i VREĐA

Showbizz

“ŽRTVA SAM NASILJA”! Mina Vrbaški preklinje policiju za pomoć, evo ko joj PRETI, UCENJUJE i VREĐA

Mina Vrbaški, nekadašnja učesnica “Zadruge”, javno se oglasila povodom nasilja koje, kako kaže, već duže vreme doživljava.

– Ja, Mina Vrbaški, već duži vremenski period izložena sam digitalnom nasilju i konstantnom vređanju, pretnjama, ucenama, manipulacijama i lažima od strane pojedinih profila koji sebi daju za pravo da ugrožavaju kako mene, tako i moju porodicu i prijatelje, pa čak i svaku drugu osobu koju samo “pratim” na društvenim mrežama – napisala je ona na Instagramu.

– Ja mislim da je bilo dosta! Volim vas za pomoć – dodala je ona, te označila u objavi MUP Srbije.

– Nadam se da će i drugi slediti ovaj primer i stati na put digitalnom nasilju. Niko nije dužan da trpi iživljavanje ljudi koji se kriju iza lažnih profila – zaključila je Mina.

Mina je svojevremeno priznala da se bavila prostitucijom, a nedavno je rekla da je taj period njenog života prošlost:

– Da, daleka prošlost. Krenula sam drugim putem. Uskoro krećem i na jedan kurs, koji treba da završim, i onda zauvek idem iz ove zemlje. Ovo su za mene poslednji koraci na estradi i u medijima kod nas. Smatram da više ne pripadam ovde.

Vrbaški tvrdi da neće ući u “Zadrugu 6”.

– Ta priča je za mene zauvek završena. Sebe više ne vidim u tim vodama. Smatram da sam za pet godina u rijalitiju dala sve od sebe, što je nekad bilo dobro, a u nekim trenucima i loše za mene – kazala je nedavno za “Kurir”. kurir.rs