OVAKO IZGLEDA SLOBINA TRUDNA SUPRUGA! Jelena Đuričanin pokazala STOMAK, uhvaćeni u gradu, a ovo je njihova VILA od pola miliona!

Showbizz

OVAKO IZGLEDA SLOBINA TRUDNA SUPRUGA! Jelena Đuričanin pokazala STOMAK, uhvaćeni u gradu, a ovo je njihova VILA od pola miliona!

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Đuričanin uskoro će dobiti svoje prvo zajedničko dete, dok ona iz prethodnog braka ima dva sina. Ekipa emisije „Paparaco lov“ je pratila bračni par prilikom jednog šopingovanja po srpskoj prestonici i tom prilikom su usnimili da se već sada Jelenin trudnički stomak nazire.

Slobina supruga je za šetnju obukla helanke i kratku majicu, ispod koje se nazirao trudnički stomak. Inače, Radanović je nedavno kupio kuću u Višnjičkoj banji, gde živi sa Jelenom i njenim sinovima.

Sloba i Jelena su se za ovu prostranu nekretninu odlučili baš zbog lokacije, budući da je pevač priznao da mu ne prija gradska gužva, a na za sebe idealnoj lokaciji našao je isto takvu nekretninu, koja ima čak i unutrašnji bazen. To zadovoljstvo ga je, pisali su mediji, koštalo blizu pola miliona evra.

– Našao sam kuću koja mi odgovara. Skućio sam se. Mnogo sam radio za to i ostvario sam svoj cilj. Ja sam mnogo i sa ljudima, gledam da se odvojim od te gradske buke, stalno sam u nekoj gužvi i konstantno mi treba mir, zato sam i izabrao taj kraj. Kuća ima sve što je potrebno, a i dalje ima neki šmek, kakav onaj centralni deo nema. Tako da prezadovoljan sam i komšilukom i krajem i kućom. Kurir.rs