(VIDEO) Zlatan opet šokira. Sada istetoviranim stražnjicu

Showbizz

(VIDEO) Zlatan opet šokira. Sada istetoviranim stražnjicu

Iako trenutačno izbiva s nogometnih terene zbog oporavka nakon operacije koljena, Zlatan Ibrahimović ne prestaje privlačiti pažnju svojim objavama, a ovoga puta u prvom je planu bila njegova stražnjica

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović (40) ne prestaje oduševljavati svojim potezima, bilo da se radi o izjavama, majstorijama na terenu, fizičkim sposobnostima ili pak novim tetovažama.

Naime, igrač Milana u veteranskim je godinama te je ove sezone imao velikih problema s ozljedama, a krajem svibnja operirao je koljeno. U tijeku je oporavak te će s travnjaka izbivati do siječnja, a na društvenim mrežama objavio je video s terapije strujom.

Nije to ništa neuobičajeno nakon takve operacije, ali ono što zasigurno jest je njegova stražnjica. Ibrahimović je iznenadio obožavatelje pokazavši da je tetovažama ukrasio i dobro istrenirane gluteuse. Iako je odavno poznato da mu je tijelo prekriveno tetovažama, rijetko tko bi očekivao da će istima prekriti i stražnjicu.

Prošle sezone je s Milanom osvojio titulu prvaka Italije, zatim potpisao novi jednogodišnji ugovor, pa otišao na operaciju. Rehabilitacija je u tijeku, a povratak na treninge u Milan predviđa mu se u listopadu. Brojni su očekivali da će švedski napadač završiti karijeru, ali Ibrahimović ne planira stati iako je u 41. godini te nekoliko mjeseci radi na oporavku kako bi se vratio u punoj formi. 24sata.hr