OGLASIO SE TAKI NAKON AFERE MAJE I MARKA! Priznao da se čuo sa Stanijom Dobrojević, a evo šta misli o NOVOM ZETU!

Showbizz

OGLASIO SE TAKI NAKON AFERE MAJE I MARKA! Priznao da se čuo sa Stanijom Dobrojević, a evo šta misli o NOVOM ZETU!

Nakon što je Maja Marinković uplovila u emotivnu vezu sa Stanijinim bivšim, oglasio se starletin otac Radomir Marinković Taki.

Maja Marinković je na žurki organizovanoj u Zadruzi odvojila Marka Markovića od “kokošinjca” kako su zadrugari nazvali devojke koje se oko njega od prvog dana vrzmaju, i preotela ga.

Nakon flerta, razmene pogleda, provokativnog plesa, usledili su nežni dodiri, a onda i strasni poljupci.

Kako je Stanija Dobrojević reagovala na činjenicu da je njen bivši dečko uplovio u romansu s njenom drugaricom ne znamo, tek Majin otac Radomir Marinković tvrdi da on starletu odavno ne zanima.

– Maja nije kriva za njihov raskid, oni odavno nisu zajedno. Sama Stanija mi je rekla da su raskinuli još u februaru. Marko nju ne zanima, pa sumnjam da joj smeta što je on sada s Majom – kaže Taki i dodaje:

– Ja sam uvek uz svoje dete i podržavam je u svemu, a posebno u ljubavi kada je dobar i kvalitetan momak u pitanju. Marka poznajem četiri godine, kao i njegovog rođenog brata. To su divni momci iz fine porodice, dobro su vaspitani i konačno sam zadovoljan Majinim izborom – zaključio je on. Kurir.rs/Alo