Pukla Ljubav S Ukrajinkom Zbog Koje Je Ostavio Ženu I Djecu: ‘Znao Sam Da Ćemo Ispasti Kreteni’

Pukla Ljubav S Ukrajinkom Zbog Koje Je Ostavio Ženu I Djecu: ‘Znao Sam Da Ćemo Ispasti Kreteni’

Britanac Tony Garnett (30), zaštitar koji je ostavio suprugu i dvoje djece zbog Ukrajinke koja je zbog rata pobjegla iz domovine, a on joj je pružio utočište u svom domu, sad je tu istu ljubavnicu ostavio, a svemu je prethodila mučna svađa.

Tony tvrdi kako je zauvijek raskrstio sa Sofijom Karkadim (22) nakon što ju je optužio da je u subotu navečer nožem oštetila zid u unajmljenoj kući u Bradfordu u Zapadnome Yorkshireu gdje su zajedno živjeli. Sve njene stvari već je, kaže, spakirao u crne vreće. Donedavnoj ljubavnici sad zamjera i to što se miješala u njegov odnos s njegove dvije kćeri u dobi od tri i šest godina.

“Djeca će mi uvijek biti na prvom mjestu”, kaže Tony, koji je u maju, nakon deset godina veze, napustio partnericu Lornu Garnett (28) i počeo živjeti s Ukrajinkom.

U Sofiju se, podsjetimo, zaljubio svega nekoliko dana nakon što ju je primio u svoj dom, piše Daily Mail.

“Slavili smo moj 30. rođendan, ali morao sam zvati policiju nakon što je Sofia oštetila zid. Očito ne podnosi alkohol. Dojadilo mi je njezino iracionalno ponašanje, ne mogu više podnijeti to zlostavljanje i ljutnju. Ostavio sam Lornu i djecu zbog nje, uložio sam sve napore kako bih joj pomogao, htio sam da ostanemo zajedno… Znao sam da ćemo ispasti kreteni ako prekinemo, pa svi mediji bruje o našoj vezi.

Da, mislio sam da sam zaljubljen u nju, ali postoji ta njezina mračna strana s kojom se jednostavno više ne mogu nositi. Ljuta je i agresivna. U subotu navečer uzela je nož i nekoliko puta zabila ga u zid. To me stvarno prestrašilo, bio sam zabrinut za svoju sigurnost”, rekao je Garnett. Dodaje kako je svađa izbila dok je s njima u kući bio još jedan par iz Ukrajine – Sofia Rastorhujeva i njezin dečko Illia Tronevič – i njih je ovaj zaštitar primio u svoj dom nakon što je vidio njihov očajnički apel na Facebooku gdje su tražili smještaj, prenosi Jutarnji.

“Pogriješio sam, nisam se trebao upustiti u vezu sa Sofijom. Kao što sam već rekao, moja veza s Lornom već je bila gotova i bio sam stvarno nesretan. Ali ovo nije bila dobra stvar za mene. Pokušao sam joj pomoći, zbilja jesam. Možda pati od PTSP-a. Ali ona je iz Kijeva, ondje baš i nije bilo rata. U svakom slučaju, nadam se da će pronaći sigurno mjesto za život, ali ona definitivno nije za mene. Uništila mi je rođendan!”, izjavio je Tony. radiosarajevo.ba

Share this content:

You May Have Missed