IMAM 45, I VODIM LJUBAV SA KOLEGOM (23)! On Je Mašina U Krevetu, Ali Jedna Stvar Me IZLUĐUJE!

Ispovijesti

IMAM 45, I VODIM LJUBAV SA KOLEGOM (23)! On Je Mašina U Krevetu, Ali Jedna Stvar Me IZLUĐUJE!

Britanka je uživala u tajnoj aferi sa mnogo mlađim kolegom, ali onda su počeli da se nižu problemi.

– Imam 45, a moj kolega 23 godine. Radimo zajedno već dve godine i uvek smo se dobro slagali. Jedne većeri me je pitao da li želim da odem s njim na piće kako bismo proslavili njegovo unapređenje – kaže ona i nastavlja:

– Iako mi se nije svidela pomisao da će nas neko videti zajedno van posla, ipak sam pristala. Ćaskali smo i popili nekoliko pića, a na rastanku smo se zagrlili i sve se završilo na tome.

– Videli smo se još nekoliko puta, ali sve je bilo u drugarskom fazonu. Sve se promenilo kada me je pozvao na večeru. Sjajno smo se zabavili i završili smo u krevetu.

Vođenje ljubavi je bilo neverovatno. Ipak, rekla sam mu da se neću viđati s njim ako on bude izlazio sa drugim ženama. On je bio šokiran i iznenadio se što tako mislim o njemu – objašnjava žena.

– Jednostavno sam morala da mu stavim do znanja, da nemam ništa protiv da on ima s*ks sa drugim devojkama, ali da ja u tom slučaju neću biti deo te priče. Problem je u tome što sve više razmišljam o njemu i van posla, i volela bih da nije tako – iskrena je Engleskinja.

– Kada ga vidim kako flertuje sa koleginicima njegovih godina, nešto me stegne u grudima i dobijam napad anksioznosti. On mi uvek kaže da su te devojke samo poznanice, i ja se posle toga osećam jadno. Sviđa mi se naša veza, ali mi se nimalo ne sviđa što sam se toliko vezala za njega. Nisam sigurna da li da batalim sve, jer volim što je on deo mog života – zaključila je ona.

Odgovor terapeuta: Sigurno vam laska što se dopadate mnogo mlađem muškarcu, a veza može da uspe bez obzira na razliku u godinama.

Očigledno je da se vi zaljubljujete u njega, ali morate da razjasnite da li on isto oseća prema vama ili vas samo posmatra kao koleginicu s kojom ima neobavezan s*ks. (espreso.co.rs)