Lidiji se odmah posle veridbe iz snova desila KATASTROFA: Sve je bilo kao na usporenom snimku (FOTO)

Ispovijesti

Lidiji se odmah posle veridbe iz snova desila KATASTROFA: Sve je bilo kao na usporenom snimku (FOTO)

Buduća mlada iz Velike Britanije bila je oduševljena romantičnom veridbom, ali se sve promenilo samo dva dana kasnije kada joj je skupoceni dijamantski prsten pao sa vrha zgrade, prenosi Miror. Frizerka Lidija Vagstaf (26) je bespomoćno posmatrala kako simbol ljubavi, koji joj je poklonio dečko vatrogasac Henri Slejt (29), klizi sa njenog prsta i pada sa vrha višespratnog parkinga u Lankasteru u oluk sa rešetkama.

Katastrofa se desila dok se par se vraćao kući sa planinarenja, na kojem je Henri zaprosio Lidiju. Odlučili su da svrate do butika, a onda je na parkingu buduća nevesta primetila polen na ramenu, sa cveća koje joj je kupio izabranik. Mahinalno ga očistila rukom, da bi u tom trenutku prsten poleteo sa njenog prsta i pao nekoliko spratova niže.

– Činilo se da se sve dešava u usporenom snimku. Vrisnula sam “moj prsten!” – priseća se Lidija momenta kada se sve pretvorilo u noćnu moru.

Srećom, pojavio se “anđeo čuvar”, u vidu čuvara parkinga koji im je pritrčao u pomoć. Plan je brzo skovan zahvaljujući Henrijevom iskustvu u gašenju požara u kombinaciji sa veštinom čuvara. Vatrogasac je legao potrbuške kako bi bolje video gde se prsten zaglavio, a kada ga je uočio morali su da se spuste nekoliko spratova i da kroz prozor nečije kancelarije doću do odvoda. Prvo su hteli da zakače magnet, ali su odustali kada su saznali da ne bi privukao prsten. Onda je čuvar uspeo da ga izvuče sa motkom i malo selotejpa.

Romantična veridba bila je rezultat veze koja je trajala pet godina. Henri je, kako priča Lidija, kleknuo na jedno koleno dok su sa vrha planine posmatrali jezero Batermer, a mesecima pre toga frizerka je slala dečku slike prstenja koji joj se sviđaju. Bez obzira na to, bila je iznenađena u trenutku kada joj je Henri postavio sudbonosno pitanje.

– Nisam očekivala da će se “primiti”, tako da me je to oduševilo. U pitanju je starinski prsten sa ovalnim centralnim dijamantom i dva manja sa obe strane – objasnila je Lidija.

Par se na kraju venčao, a Lidija se, kako kaže, uz osmeh priseća ove, za dlaku izbegnute, katastrofe. Prsten joj je, prema sopstvenom priznanju, bio malo preširok i tokom “akcije spasavanja” se brinula da ga je zauvek izgubila. (objektiv.rs)