NIKAD VIĐENA FOTKA SA VENČANJA DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA Bilo Je Skromno, Bez Članova Porodice, A Danas Slave 22 Godine Braka FOTO

Showbizz

NIKAD VIĐENA FOTKA SA VENČANJA DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA Bilo Je Skromno, Bez Članova Porodice, A Danas Slave 22 Godine Braka FOTO

Naime, oni su 22 godine u srećnom braku, a pevačica se tom prilikom oglasila na Instagramu i objavila fotografiju sa venčanja.

“Srećna godišnjica braka, ljubavi”, napisala je Dragana, koja se za Tonija udala 28. septembra 2000. godine i imaju sina Marka i ćerku Manuelu.

Pevačica je ranije pričala za medije da na venčanje nisu mogli da dođu njeni roditelji zbog situacije u zemlji, te da joj je tog dana jako nedostajala porodica.

“Kada se saznalo, rekla sam: ‘Da, tako je’ i poslala samo jednu fotografiju na kojoj smo Toni i ja. Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu… I zbog toga smo imali malo gostiju”, ispričala je Dragana Mirković svojevremeno, a pogledajte kako su izgledali na tom skromnom venčanju kojem je prisustvovalo dvadesetak ljudi. (Kurir.rs/M.M.)