Doveo trudnu devojku (12) u bolnicu, molio da je spasu: Posle porođaja, sve je šokirao priznanjem

Ispovijesti

Doveo trudnu devojku (12) u bolnicu, molio da je spasu: Posle porođaja, sve je šokirao priznanjem

Dvadesetčetvorogodišnji Huan Miranda-Hara iz Oklahome uhapšen je zbog sumnje da je sil*vao 12-godišnju devojčicu. Miranda je uhapšen u glavnoj bolnici u koju je ušao sa devojčicom, koja je bila u poodmaklom stadijumu trudnoće.

Kada su mu doktori prišli, Huan je bio u suzama i molio ih je za pomoć, kao i da spasu nju i bebu. Prilikom dolaska policije, ispostavilo se da je Huan u jednogodišnjoj vezi sa devojčicom koju smatra svojom devojkom. Nakon silnog propitivanja, Miranda ih je šokirao priznanjem da joj je napravio dete bez njenog pristanka.

– Ako se to zove sil*vanjem, onda da – sil*vao sam je. I to ne jednom. Samo da znate, znala je o tome i njena porodica – rekao je Miranda ostavivši policajce bez teksta.

Nakon što se devojčica porodila rodivši zdravu bebu, Miranda je u policijskoj stanici sijao od sreće.

Tokom ispitivanja novopečene majke u bolnici, došlo se do zaključka da je ona na početku veze bila primoravana na se*s sa Mirandom, kao i da je i dete napravljeno pod tim okolnostima. S druge strane, priča je dobila zaokret njenom tvrdnjom kako se u međuvremenu zaljubila u 24-godišnjeg momka, te da je i njena porodica zaista znala za vezu.

– Priznala je da nije bila spremna za se*sualnu vezu na početku, kao i da je sil*vana, ali da je posle bila za odnose sa Mirandom – rekao je jedan od policajaca.

Zakon u Oklahomi predviđa kazne za sve muškarce koji na se*s navedu devojke mlađe od 16 godina. (objektiv.rs)