OGLASIO SE BRAT MARKA MARKOVIĆA: Osuo Paljbu Po Maji Marinković, A Ovo Je Imao Da Kaže Za Milicu Veselinović

Showbizz

OGLASIO SE BRAT MARKA MARKOVIĆA: Osuo Paljbu Po Maji Marinković, A Ovo Je Imao Da Kaže Za Milicu Veselinović

Sinoć se u emisiji “Gledanje snimaka” desio raskid Maje Marinković i Marka Markovića. Ona je saznala da se on tajno dopisuje sa Milicom Veselinović, što joj je zasmetalo i odlučila je da okonča taj odnos.

Naime, kako je istakla, ne želi da je iko pravi budalom. Mnogi zadrugari smatraju da će se Marko sada smuvati sa Milicom, sa kojom je imao dosta varnica. Sada se Markov rođeni brat Mićko oglasio i prokomentarisao ovu situaciju.

– Biću iskren, kao i uvijek i prokomentarisati trenutnu situaciju. Mislim da je ovaj raskid bio očekivan. Koliko sam mogao da vidim, smatram da ni Marko, ni Maja nisu u taj odnos ušli 100%. Više je to bila neka fizička privlačnost, nego što su bile neke emocije. Sinoć ste mogli da vidite da taj raskid nije uopšte teško pao ni njoj, ni njemu, što dodatno potvrđuje ovo što sam već rekao. Očigledno je da sa Miličine strane postoje emocije i da je zaljubljena u Marka. Sa Markove strane nisam baš siguran u to, jer da je nešto mislio sa Milicom, to bi već uradio. Marko je neko ko obožava da se druži i omiljen je u društvu. Ima puno i drugova i drugarica. U kući se svako druženje sa djevojkama tumači kao davanje lažne nade, što uopšte nije tako. Ostaje nam samo da pratimo i vidimo šta će se dalje dešavati – ističe Mićko. (balasevizam.novi.ba)