MAJA I IVAN MARINKOVIĆ U NIKAD BRUTALNIJEM OKRŠAJU! Pljušte prozivke na sve strane, starleta ga urnisala: “Alkoholičaru jedan”!

Showbizz

MAJA I IVAN MARINKOVIĆ U NIKAD BRUTALNIJEM OKRŠAJU! Pljušte prozivke na sve strane, starleta ga urnisala: “Alkoholičaru jedan”!

Maja Marinković i Ivan Marinković žestoko su se sukobili za crnim stolom.

– Cveta je na početku dobijala samo komplimente od ukućama, a sada kada je krenua da komentariše i sada isppada da je ovaka, onakva. ovde postoje devojke koje su drugačije. Mi smo saznali da je Maja plakala na moru kada ju je Peca osavio, a iz te prle izspada da je ona prositutka – rekao je Ivan.

– Ma ti treba da pozdraviš dete koje si napravio mrtav pijan, a moja veza sa Pecom je bila prava. On i ja smo se posvađali i to je puklo. Ja sam posle svađe otišla. Ljudi su ovde pakosti – rekla je Maja.

– Ti si luda, ja sam siguran da ti imaš problem, devojka sa splavova, pa si se dala i bacila na posao – govorio je Ivan.

– Ma ti alkoholičaru jedan, ti si koji praviš decu pijan – vikala je Maja.

– Ma ja sam ušao kao bivši muž, a ona kao devojka koja voli da se promoviše – rekao je Ivan.

– Ma daj ćuti tu i pozdrav za Beku – rekla je Maja.

– To što je neko drugačiji, debeo. mršav, a dal li sam nakaradna ili šta vieć. meni je trebalo vremna da prihvatim se o sebi – krenula je da priča Cveta.

– Ma ti si tranvestit – vikala je Maja. Kurir.rs/M.M.