MILJANA OTKRILA KO JE PRAVI OTAC MALOG ŽELJKA – PONIŽENJE ZA MARINKOVIIĆA: Oglasila Se Prije Ulaska U Rijaliti

Showbizz

MILJANA OTKRILA KO JE PRAVI OTAC MALOG ŽELJKA – PONIŽENJE ZA MARINKOVIIĆA: Oglasila Se Prije Ulaska U Rijaliti

Miljana Kulić, nakon duge i teške borbe za život i medijske ilegale, bila je gost emisije ‘Premijera – Vikend Specijal’, a ekipa televizije Pink, posjetila je u rodnom gradu Nišu i porazgovarala sa bivšom zadrugarkom o gorućim temama koje zanimaju javnost.

Na samom početku Miljana je progovorila o svom zdravstvenom stanju, ali i detaljima koji su je doveli do bolničke postelje.

-Mnogi su pisali svašta samo da bi im sajt bio posećen. Da, operisala sam želudac, iskomplikovalo se i borila sam se za život. Slezina mi je pukla prilikom intervencije, ali mi to niko nije rekao, čak sam se avionom vratila kući, ali hvala Bogu, sve se dobro završilo. Opet ih isto uradila, jer sa mojom težinom ne bih dugo živjela, dogodili su se razni problemi sa kojih ne bih olako mogla da se borim. Skidanje težine je bilo neminovno.

Kulićeva je otkrila i koliko joj se život promijenio nakon cjelokupne situacije sa kojom se borila više od dva mjeseca, te otkrila posljedice iste.

Promijenio se iz korijena. Ne mogu ni da jedem više koliko hoću, a i shvatila sam da mnogi ljudi nisu vrijedni mene. Željka nisam dugo viđala, pa su ga doveli jednom u bolnicu da ga vidim, ali sam znala da je bio u sigurnim rukama. Sve što se desilo vjerovatno ima neki razlog, možda je to neka opomena poslije raznih grešaka koje sam imala.

Bivša zadrugarka, prokomentarisala je i izjave svoje bivše ljubavi, ali i otkrila istinu o odnosu sa Ivanom Marinkovićem.

Zola nikada ne bi bio otac mom djetetu i sve je ovo foliraža kako bi ponovo ušao u rijaliti. Ovo što Ivan govori je takođe glupost, meni ne treba advokat, ja mogu da se branim sama. Jelena takođe pokušava da uđe u rijaliti preko moje grbače, a to više ne može. Neću im više davati na značaju. Pričamo o čovjeku koji je svom sopstvenom djetetu poželio da nema ni oca ni majku, šta dalje reći… Izmišljao je kako sam ga provocirala i govorila da je Zola njegov otac. On toliko izmišlja i laže, a u svakom trenutku mogu da idem na polifraf. Kada god da me pita za oca, kažem da je u Americi i da radi, nikada nisam govorila da mu je Zola otac. U početku sam mislila da ću upisati njegovo prezime djetetu u krštenici, ali sada sam sigurna da se to neće desiti. (balasevizam.novi.ba)