Htjela je da se riješi svoje svekrve,a onda se dogodilo nešto potpuno čudno. Ovu priču nikad,niko neće zaboraviti (FOTO)

Ispovijesti

Htjela je da se riješi svoje svekrve,a onda se dogodilo nešto potpuno čudno. Ovu priču nikad,niko neće zaboraviti (FOTO)

Nedavno se djevojka po imenu Mary udala i otišla živjeti sa suprugom i njegovom majkom. Za vrlo kratko vrijeme Marija je shvatila da se neće moći složiti sa svojom punicom. Njihovo ponašanje bilo je toliko različito, da se Marija jako naljutila zbog brojnih navika svekrve, na što je njezina punica odgovorila kritikama. Prolazili su dani, prolazili mjeseci … Marija i njezina svekrva nikad se nisu prestajale svađati i svađati. Međutim, činjenica da je Marija, prema starim običajima, bila dužna pokoravati se svekrvi i njezinim željama, dodatno je pogoršala situaciju. Zbog svih tih svađa i nezgoda u kući, suprug je strahovito patio. Volio je i majku i ženu.

Na kraju, Marija više nije imala snage podnijeti lošu narav i ponašanje svekrve, pa je odlučila nešto poduzeti što prije. Otišla je do očeva dobrog prijatelja, travara koji pravi i prodaje razne čajeve. Ispričala mu je cijelu situaciju i pitala bi li morao prodati malo otrovnog čaja, kako bi problem riješila sa svojom punicom. Travar je neko vrijeme razmišljao i na kraju rekao: Maria, pomoći ću ti da riješiš svoj problem, ali moraš me dobro saslušati i ispuniti ono što ću ti reći. “U redu”, rekla je, “učinit ću sve što mi kažeš.” A travar je otišao u stražnju sobu i vratio se nakon nekoliko minuta s mješavinom čaja.

Rekao joj je: Možete upotrijebiti otrov koji djeluje brzo da biste se riješili svekrve, međutim, kod ljudi može izazvati sumnju. Zato sam vam dao puno čaja koji će polako otrovati njezino tijelo. Svaki drugi dan pripremite ukusan obrok i stavite neke od ovih biljaka u njezin obrok. Ipak, morate biti oprezni da vas netko ne posumnja kad umre, morate biti vrlo oprezni i promijeniti svoje ponašanje prema njoj, biti ljubazni poput bilo koje mladenke u selu. Ne svađajte se, poštujte ono što govori i ponašajte se prema njoj kao da je kraljica.

Marija je bila jako sretna. Zahvalila se travarici, prijateljici svog oca, i požurila kući kako bi što prije započela plan ubojstva svekrve. Prolazili su dani, prolazili su tjedni. Marija je svaki drugi dan pripremala najbolji ručak i ljubazno poslužila svoju punicu tako posebno začinjeno jelo. Sjetila se kako joj je mudri travar govorio kako da izbjegava sumnjati u ljude, pa je kontrolirala svoju narav, bila poslušna svojoj svekrvi i ponašala se prema njoj kao prema majci. Nakon nekoliko tjedana izmijenila se cijela kućna atmosfera.

Marija je naučila kako toliko dobro kontrolirati svoju prirodu da više nikada nije bila ni bijesna ni nervozna. Posljednjih šest mjeseci nije imala ni jedan jedini razlog za to od svoje punice. Punica je djelovala puno nježnije, pa je uistinu bio primjetan međusobni dogovor. Njezino se ponašanje prema Mariji potpuno promijenilo. Snahu je počela voljeti kao vlastitu kćer.

Stalno je ponavljala rodbini i prijateljima da je Marija najbolja mladenka koju bi ikad poželjela. Marija i njezina svekrva sada su se tako lijepo slagale, baš kao i majka i kći. Njezin je suprug bio vrlo sretan kad je vidio što se u posljednje vrijeme događa.

Jednog dana, Marija je ponovno otišla do prijatelja travara i ponovno ga zamolila za pomoć: Dragi prijatelju, pomozi, voljela bih prestati trovati svoju punicu! Postala je divna žena i volim je kao majku. Ne želim da umre od otrova koji sam joj dao!

Travar, očev veliki prijatelj, samo se nasmiješio i odmahnuo glavom. Mary, ne brini ni o čemu. Nikad ti nisam dao otrov. Čajevi su bili puni vitamina i samo su joj poboljšali zdravlje i raspoloženje. Jedini otrov bio je otrov u vašim mislima i ponašanju prema njoj, ali toga više nema, jer je vaša ljubav prema njoj promijenila sve. “ Kako se ponašate prema sebi, tako će se ponašati i prema drugima. U Kini kažu: Osoba koja voli druge je osoba koju drugi vole. (magazin.ba)