“IMAŠ LI OGLEDALO? GRUDI SU TI KAO KESE ZA ČAJ!” Vanja Mijatović nakon venčanja na meti BRUTALNIH KOMENTARA, a ovako je odgovorila

Showbizz

“IMAŠ LI OGLEDALO? GRUDI SU TI KAO KESE ZA ČAJ!” Vanja Mijatović nakon venčanja na meti BRUTALNIH KOMENTARA, a ovako je odgovorila

Pevačica Vanja Mijatović organizovala je gala slavlje povodom venčanja, gde je okupila svoje najmilije, među kojima su se našle u brojne kolege.

Vanja je zablistala u raskošnoj venčanici prepunoj kristala i bisera, a slavlju je prisustvovao veliki broj ličnosti sa estrade, od kojih su se mnogi latili mikrofona i zabavili brojne goste.

Pevačica tokom celog dana nije skidala osmeh s lica, ne skrivajući radost zbog novog životnog poglavlja, međutim, odmah nakon što su njene fotografije u venčanici dospele u javnost, Vanja se susrela sa pojedinim negativnim komentarima koje niko nije očekivao.

Naime, na društvenim mrežama u moru komplimenata na račun njenog izgleda, našli su se pogrdni komentari, a pevačica hejterima nije ostala dužna.

– Ženo, s*se su ti do pupka! Jbt! Imaš li ogledalo? – glasio je jedan od komentara, na koji je odreagovala prvo Vanjina mama Snežana Mijatović:

– To je u ovom trenutku njoj sigurno presudna informacija, do pupka nisu budite sigurni – napisala je Snežana, a onda je usledio odgovor:

– Nebitno, ali su em malene em kao kese za čaj, neukusno – nastavila ja nepoznata osoba sa zamerkama na Vanjin izgled.

– Ajde odje*i mi sa profila, ne želim negativnu energiju neostvarenih ljudi ovde. Ne uklapaš mi se u sve ove kulturne i divne ljude – poručila je Vanja hejteru.

– A ti si baš kulturna u venčanici i sa tim kesicama umesto grudi, seljančuro – odgovorila je Vanji dotična osoba. Kurir.rs