Taksistkinja RASKRINKALA preljubnika: Hteo da pobegne s ljubavnicom, a onda ih je surovo kaznila (VIDEO)

Ispovijesti

Taksistkinja RASKRINKALA preljubnika: Hteo da pobegne s ljubavnicom, a onda ih je surovo kaznila (VIDEO)

Jedna taksistkinja po imenu Roni je imala veoma neobičnu situaciju prilikom jedne vožnje, kada je otkrila muža koji vara svoju ženu.  ona je objavila video na društvenim mrežama u kojem je objasnila šta se tačno dogodilo – naime, pokupila je jednog muškarca na dogovorenoj adresi, a on je sa sobom poneo kofer i zatražio da usput pokupe još nekoga.

Jedna taksistkinja po imenu Roni je imala veoma neobičnu situaciju prilikom jedne vožnje, kada je otkrila muža koji vara svoju ženu. Ona je objavila video na društvenim mrežama u kojem je objasnila šta se tačno dogodilo – naime, pokupila je jednog muškarca na dogovorenoj adresi, a on je sa sobom poneo kofer i zatražio da usput pokupe još nekoga.

– Nastavili su da pričaju, a onda je žena rekla: ‘Znaš da mi je dosta toga što me skrivaš. Kada ćeš ostaviti svoju ženu?’ – prepričala je Roni, koja je tajni par vratila na adresu na kojoj živi muškarac.

– Ne postoji ništa gore od varalice – žene ili muškarca. Ne radite tako nešto u mojim kolima. Karma je kučka. Budite bolji ljudi, činite bolje u životu. Danas se nije dobro završilo za njega, sigurna sam, jer su oboje imali kofere i stajali su u dvorištu kad sam otišla. Ovo je moj auto, radim za sebe. Ako odlučim da prekinem vožnju, to je moj izbor. Ako radite nešto u mom autu, imam pravo da rešim to ako smatram da je to prikladno – objasnila je taksistkinja. objektiv.rs

@lavonnedupont

#duet with @perfectly_unbroken #cheatersgettingcaught #cheaters #cheatersgettingcaught #fyp #viral

♬ original sound – Simple..Nomad