U svojoj 46. godini, saznao je da ga žena vara već 10 godina! Njegova izjava je zapanjila mnoge!

Ispovijesti

U svojoj 46. godini, saznao je da ga žena vara već 10 godina! Njegova izjava je zapanjila mnoge!

Bankar, oženjen ženom za koju je verovao da je ljubav njegovog života, saznao je da mu je bila neverna. Proteklih godina, posvećivao je svoje vreme samo poslu, umesto svojoj porodici. Kancelariju je doživljavao kao svoju kuću. Kada je shvatio da ga je supruga varala celih 10 godina, čovek je rešio da dobro razmisli o svom životu. Napisao je pismo:

,,Moram da povratim svoj život. Proteklih 26 godina sam 6 dana nedeljno provodio u kancelariji.

Uvek sam birao lakši put, nikada nisam rizikovao ili pokušao kod sebe da promenim nešto.

Danas sam otkrio da moja žena više voli da bude sa nekim drugim, da me sin ne voli, da sam zanemario sve moje snove, da nisam otišao na maminu sahranu bez pravog razloga, da želim da se vratim u prošlost i ispravim sve. Kada sam imao 20 godina, bio sam ubeđen da ću promeniti svet, napisati roman, putovati svetom u humanitarnoj misiji.

Moja supruga se zaljubila u mene zbog moje energije, spontanosti i smisla za humor. U tim godinama, već sam bio napisao 70 strana mog romana. 26 godina kasnije, broj strana se nije povećao ni za jednu. Šta sam uradio? Odrekao sam se svojih snova zbog ,stabilnosti,’ ostavio sam sa strane snove koje sam imao sa svojom ženom.”

,,Svakog dana sam dolazio kući u 22h i išao da spavam. Budio sam se u 6h, kako bih išao na posao. Ne sećam se kada sam poslednji put bio intiman sa ženom, ili je izveo na večeru.
Štedeo sam svaki cent! Kako je uopšte izdržala sa mnom tako dugo? Šta sam poslednjih 10 godina radio osim svog posla?

Danas toliko žalim zato što sam prestao da radim mnoge stvari, posvetivši sve vreme poslu, što nisam bio tu kao otac i muž. Bio sam samo mašina koja misli o novcu.”

Podelite ovu priču sa prijateljima na Fejsbuku, podsetite ih da je ljubav najvažnija u životu. (magazin.ba)