DOKTORI JOJ HITNO UKLONILI IMPLANT: Majka Aleksandre Nikolić otkrila DETALJE ćerkine operacije, evo šta se sada dešava

Showbizz

DOKTORI JOJ HITNO UKLONILI IMPLANT: Majka Aleksandre Nikolić otkrila DETALJE ćerkine operacije, evo šta se sada dešava

Starleta Aleksandra Nikolić je završila na operacionom stolu zbog pucanja silikonskog implanta u grudima, a njena majka Slovenka je otkrila da su joj urađeni novi.

Naime, Aleksandri Nikolić je pukao silikon u grudima zbog čega je učesnica “Zadruge 6” par dana imala jake bolove u predelu grudnog koša, a danas je hitno operisana na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

– Danas sam konačno došla sebi, noćima nisam spavala samo sam gledala televiziju i pratila Aleksandru! Moje dete je danas operisano, izvađeni su implanti i urađeni su novi! Ne znam da li je povećala grudi, nisam pitala, jedino mi je bilo važno da sve prođe dobro i da ne trpi više jake bolove. Produkcija joj je pružila vrhunsku negu, zahvaljujem se što vode računa o mom detetu. Žao mi je što ne mogu da je vidim, to mi je jedino krivo, ali znam da o njoj brine tim stručnjaka, pa mi mnogo lakše.

Inače, kako stručnjaci tvrde, silikon može da pukne usled fizičkog oštećenja, kao, recimo, usled udarca ili preteranog pristiskanja grudi, ali se u ređim slučajevima dešava da pukne i sam od sebe. Kurir.rs/Informer