Pogledajte jedinu fotografiju Ane Brnabić sa dugom kosom, nećete je prepoznati!

Pogledajte jedinu fotografiju Ane Brnabić sa dugom kosom, nećete je prepoznati!

Izgled koji je stara-nova premijerka Ana Brnabić pokazivala u javnosti mijenjao se drastično kroz prethodne godine iako je uvijek bila vjerna svom prepoznatljivom stajlingu. Možda se najveća razlika u odnosu na period kada je tek stupala na domaću političku, i javnu scenu uopšte, vidi na tome kako je nekada a kako danas izgleda frizura Ane Brnabić.

Premijerka je riješila da na tom polju napravi veliki rez pa je krajem 2020. godine iznenadila čitavu javnost kada je svoju dugu kosu zamijenila potpuno kratkom frizurom, a neki se možda ne sjećaju kako je Ana nekada izgledala.

Oni koji su stručni da u javnosti komentarišu promjene imidža uglavnom se slažu u tome da je današnja frizura Ane Brnabić stil koji joj daleko bolje stoji, a čini se da utisak dijeli i sama premijerka koja je promjenu sigurno napravila uz savjetovanje sa partnerkom Milicom Đurđić. Međutim, njen govor tijela pokazuje da je u pitanju promjena na koju se teško navikla, koliko god ona bila na bolje, što je i razumljivo ako imamo u vidu da je prethodnu frizuru godinama nosila.

Naime, po pokretima ruke premijerke koja je nastavila da zaglađuje kosu vidi se da se teško navikla na činjenicu da to više ne mora da radi. Šiške koje sada padaju na čelo zadavale su joj dosta problema, jer premijerka je dugo prije toga kosu začešljavala unazad i nije imala problema sa pramenovima koji padaju oko lica. Međutim, aktuelna frizura Ane Brnabić odlično joj stoji pa se čini da se neće vraćati na staro, bar ne u dogledno vrijeme. (ekskluziva.ba)

Share this content:

You May Have Missed