Bivšu zadrugarku PRETUKAO dečko: Nos joj pukao na tri mesta, završila na VMA – otkrila ŠOK detalje

Showbizz

Bivšu zadrugarku PRETUKAO dečko: Nos joj pukao na tri mesta, završila na VMA – otkrila ŠOK detalje

Bivša zadrugarka Olga Margitić, koja je iz prethodne sezone rijalitija “Zadruga” izašla zbog smrti oca, govorila je o teškom periodu koji je usledio nakon učešća u rijalitiju. Olga je otkrila kako se oseća godinu dana od gubitka oca.

– Meni je ovih godinu dana trajalo kao tri godine. Bilo je teških tenutaka… Prvo suočavanje sa tim događajem koji niko nije očekivao da će se desiti, ali morala sam da idem dalje. Kad god pročitam njegovo oproštajno pismo setim se da je tata nas voleo najviše na svetu – rekla je bivša zadrugarka.

Olga se nakon što joj je otac izvršio samoubistvo susrela sa još jednim problemom, a to je nasilje koje je preživela od strane svog partnera.

– To je bio maj mesec. Jutro nakon gostovanja u jednoj emisiji našla sam se sa njim kako bih rasčistili sve što smo imali, međutim tu je krenulo nasilje. Prvo nasred ulice, pa me je uvukao u svoju kuću gde sam brutalno prebijena. Polomio mi je nos na tri mesta… Danas sam dobila poziv iz tužilaštva gde su mi rekli da sam NN lice i da oni moje povrede ne mogu da prihvate, tako da će slučaj biti rešen kao da se ništa nije desilo – otkrila je Olga Margitić koja je nakon toga završila na VMA. objektiv.rs

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olga Reina Margitic (@cherry______999)